Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je jasno da je bolje prat svapske guzice i biti placen nego lizat ove stranacke i zivit u siromaštvu.. Pozdrav iz Njemacke..
Drži se ti guzica.
Gdje si se ti naso u komentaru guzna muho? Sta tebe boli?
Poruka- kradite, varajte, lazite ali budite u stranci!
Izetbegović: Novalića sam pitao ko je napravio izbor respiratora, odgovor nisam dobio jer ga ni on nema. Izetbegović uporedio Novalića s Netanyahuom: Napravio je samo jednu grešku, stojim iza njega.
Kopile iz srebrenice podkrada sarajlije
Gledaj ovog Solaka u trenerci hoda, gdje je kodeks oblacenja. Radi se o drzavnom sudu. Covjek u trenerci lahori m*da
Ovo je tuzno sta nam rade i kako se izvlace
Bem ti maline sto ih pokosi,vidi u coika BMW-a sve od malina.
A to sto je ovaj Solakov Sportage duplo vrijedniji, to nista
Mashala odlaze pod pratnjom opet o trosku naroda boze dragi sto nece kijametski dan da vam jedini i najveci sudija presudi gamad jedna .Imateli vi djecu gospodo ako se vama nevrati vratit ce se vasoj dijeci amin boze ruke vam se osusile gamad jedna ...
Jesto vi fakat pomislili da je hapsenjem tuzilastvo i sud pocelo radit svoj posao? Ne mijenja se sistem hapsenjem kriminalaca. Ovo je i logican potez u ovoj drzavi. Rusite je ako vam se ne svidja, sta kukate.
I sve strance za sudije.
Znaci uzimaj kradi od drzave gdje stignes.
Ko ce vratit 10 miliona koja je ova bosnjacka banda ukrala!?
Normalno da ce suci muslimani pustit kriminalce muslimane, a pogotovu kad su iz SDA...
Najjači vic : Pravna država. Kraj vica
Sad je još gore za SDA da su puštena ova trojica osumnjičenih za organizovanu krađu opšteg i državnog dobra za vrijeme vanrednog stanja nesreće zbog pandemije u zemlji. A imali su zadatak pogotovo Novalić i Solak da spašavaju. Treba se sve ovo podnijeti. Sad nema zavjera drugi su krivi. Ali će opet početi BiH sud je kriv, naši članovi su nevini. Ali to ništa ne mjenja činjenicu da SDA članovi na najvišem nivou nisu radili pošteno za građane BiH.
Vidiš vozila i imovinu i sve ti bude jasno koliko su čisti. U ovoj državi pošten ne može imati vozilo skuplje od 10 hiljada KM i to na kredit.
Treba ih samo suspendirati sa radnog mjesta u državnoj službi i zaprijetiti svima sa njima održabati kontakte, djeliti informacije dok se ne dokaže njihova nevinost ili količina zloupotrebe odgovornosti.