Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostade zbog vas covjek bez posla :)
neko je malo zatalasao, sada ce se to zataskati. on ce se primiriti u kakvom kantonalnom ministarstvu i eto ga, cim se stisa, nazad na mjesto inspektora. ovo je bosna, jednom shvatite!
Kad je kao vreća izbačen iz UIO, uhljebili ga u JKP RAD Lukavac, ma neće Đerza u privatni sektor, neće lopov takvo nešto, hoće lopov na grbaču naroda.
U normalnoj zemlji sa normalnim stanovnistvom takve provjere se urade prije nego sto se ponudi ugovor za potpisivanje.. Sad ce ih Dzozo tuzit za 6 godisnjih plata i regres... koja sprdancija i sve po ledzima gradjana.. zato penzioneri i nemaju penzije
Moze u ministre ima sve uslove samo ne procitah jel bio iza resetaka ako jeste odmah za ministra
Jbg mevle, hajd bice posta ili bh Telekom, sabura
A jbt jesu supci covjek fino osudjen sta sad nemore se namirit u poreznoj fbih
Sto ljudi, ma zaposlite ga.Jedan lopov manje vise ne znaci nista.
jahhhhhh bilesi šteta,velka šteta al što Pešta,kakve je Pešta kupl..... imala
a zašto mu nedaju , pa treba da se natovare ljudima koji imaju male obrte da ih oporezuju, jer ova naša inspekcija ionako samo njih obilazi. Veliki lopovi su za poreznu nedodirljivi .
Šta će biti sa parama koje je avansirao za zaposlenje ?? POvrat poreza ?? :)
Pravi kadar za porezne