Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 stuba , zica, dva reda minskih polja i satori unutar. Pa nije Diznilend i intelektualci vec barabe i zatvor.
@wana ili nek raspisu koncesiju za privatni zatvor. Sa nasim mentalitetom i smislom za ukrast imamo veliki potencijal na duge staze.
Pošaljite ih u Mostar na vinograde "Hepoka" da rade samo za hranu, pa ćete vidjeti brzo kako se prazne zatvori u BiH...a ne ovako.., smještaj, hrana, sve im džaba.
Sta je sa Srpskim zatvorom u Srpskom Sarajevu.Opet bojkot svega sto je Srpsko.Necete Srpsku vocu vise volite zedni biti i smrditi.Necete Srpska drva da se grijete ko ljudi.Vise volite cumur da lozite i da se trujete.Svaka cast na upornosti samo uporni ebu 😂😂😂😂
lopovska drzava logicno da ce i zatvori biti puni
Nikad manje stanovnika, a više zatvorenika.
Nista novo,i sada je to aktuelno.Ja bi im dao extra uslove a samo 5 metara kretanje.To vise ubija u pojam
Kad ako bog da počnu političare hapsit e onda stvarno nećemo imati gdje sa njima
juh
Nama u Ustikolinu samo 'domace', tipa Ese Radeljasa. Ostali nek' se snalaze.
Starački domovi i zatvori su najperspektivnija preduzeća!!!
pustite ljude nek idu cjepat drva. Eto vam rasterećenja, pošto se neće više vraćat
Ala će Hrvati da ih štiklaju 😂🤣😂