Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad heklaj Mujesire, kad nisi htio da se školaš❤️šalim se, svaka čast ljudi samo naprijed.
Hoce li i ono govedo sefic da sije, ima dosta vremena da napravi koji milion maski.
Po m9m misljenju svaki zatvorenik bi trebao biti drustveno koristan i doprinositi svojim radom a ne samo igrati igrice i bildati!
Pa ovako treba i sve one koji krše samoizolaciju. 14 dana da šiju maske.
Državnu još nisu sašili ..biće da su samo entitetski zatvorenici
ako je promjer "rupica", odnsono pora u tkanini maske veći od promjera virusa maska ne pruža željenu zaštitu jer virus i dalje može proći logično kroz masku....treba proizvoditi maske sa manjim promjerom pora, a i tada treba paziti kako se koristi maska (da se ne dira sa prljavim rukama, posebno po unutrašnjosti i sl.)
Gdje je državna zastava?
Da ih Allah nagradi!