Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta nam je vise vjerskih objekata, hocemo zatvore !
Neka setaju :) jazuk je zatvarati ljude
Je li ima ko da se sjeca teme Brankovic i VPD Stolac... Prije rata je bio vaspitno popravni dom u Stocu, ali... ne odgovara da se isti otvori, kakvi EU standardi, jesmo li u EU ili zbog kriminala, korupcije nas Evropa ignorise.. Ako cemo o standardima, ispunjavalo bi to sve samo da se renoviraju ambulanta, kino sala, radionice (kiosci), skola.. upravna zgrada.. dajte je li jos neko zna vise o tome...
@ jah @ STRAH VLADA Malo ste pobrkali loncice. Ljudi kukaju da DRZAVA pusta ili cak nece da primi u zatvor ljude koje oni osude pod izgovorom da nema mjesta u zatvorima?!? Odvojite pravosuđe, nije njihovo da grade zatvore! NEKOME ODGOVARA DA NEMA MJESTA U ZATVORIMA, KOME, CIJA JE TO NADLEZNOST??? Jel sad sve jasno?
Ko zeli nadje nacina, a ko ne zeli nadje izgovor. Vama niikada ne zafali za plate, a za sve ostalo se nema. Bosna je jedina zemlja gdje se od funkcionera ne ocekuju rezultati nego opravdanja. A ti hadezeovac odjb u troskoku.
NISU KRIMINALCI KRIVI STO NEMAJU GDJE ODSLUZIT KAZNU :(
Objekti po Hercegovini nisu u skladu sa evropskim standardima. Ne možemo mi trpati naše kriminalce u neeuropske zatvore kad nam je sve sukladno Evropi. Zdravstvo, školstvo, komunalci, policija, sudstvo... Ostaje samo još muriju da uskladimo sa Evropom.
-Nije istina ima u Hercegovini napustanih objekata od Duvanske Industrije djape prazni,zar mi da im dajemo informacije i upute.
ma nama treba samo dovesti Chuck Norrisa, sigurnosna situacija bi se do te mjere poboljsala da se ni Hrvati ne bi osjecali ugrozeno.
pitajte one u prjedoru da otvore za te jopet keraterm
onaj ko je odgovoran za takav propust, treba hitno da LETI nemojte kasnije da čudite posljedicama takve lakrdije
Da niste prespavali sve vrijeme nakon rata, postojeći kapaciteti bi bili dovoljni !
pa napravite ih lopovi