Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vuk dlaku mijenja ali cud nikada !!!
To govori samo zato što konta da će izaći iz zatvora ranije i ništa drugo.
@MINIMALTECHNO1. Dobrica Cosic!
Hahaja koja pizdurina kukavicka a kako je pricao sa JNA u zaledju hahahahaha jos jedan dokaz srpske lazi, licemjerja i kukavicluka
E neka ste mi vi naivni,nevini i istovremeno heroji :)))
laser...svjetski rekord u broju presuda za genocid sve govori zar ne? a da nije prvi put evo i dokaza...... http://www.e-novine.com/srbija/vesti/55628-Imovina-patriotski-genocid.html
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne seri pederu!! Ponesi saFuna sa sobom!
"Ko god da je to uradio, bio je izdajnik srpskog naroda i najviše je oštetio srpske interese". nije glup ovaj karadzic. ne negira odgovornost srba za genocid u srebrenici sto bi bilo bi nerazumno pred tribunalom koji ima na stotine svedocnja i naucnih dokaza.
Indirektno priznanje GENOCIDA. AFERIM. .
Cuj Srebrenica... Napakovali amer. i Alija.VI pristali na tu igru i to je to...U prevodu: -Amerika narucila... -Alija spremio teren... -Srbi izveli... To se pravno kaze ,,udruzeni zlocinacki poduhvat"!!!
Jak list. Ko je kriv za 'ono' sto se dogodilo u srebrenici. Pa da je kakav list ne bi koristio 'ono' nego 'Genocid'. Ali lakse je rec ONO, jer su onda oni tam uradili ono.
Radovane ja ti zelim srecu drven sanduk i na njemu svijecu..
Ziv neces izaci sigurno pa slobodno lazi da se kajes.
Onaj ko je prodao i onaj ko je uradio ili ti znao,eto ko je kriv
Sad će biti u čitankama u Srbiji da je najvjerovatnije sam Izetbegović, uz nagovor zapadnih sila, a sve u skladu sa Velikom svjetskom zavjerom protiv Nebeskog Naroda, orkestrirao pokolj svog naroda, pod uslovom, naravno, da se prizna da je bio pokolj. "Radovan je platio cijenu svoje dobroćudne naivnosti", ostati će zapisano u historiji Nebeskog Naroda. Mašala, Radovane, tako sam ponosan što si radio u FK Sarajevu, a ne u svetom Želji, jer to dosta govori i o jednim i o drugim.
SFRJ je razbio Milosevic https://www.facebook.com/notes/zahtjevamo-vracanje-legalnog-legitimnog-i-gradjanskog-ustava-republike-bih/sfrj-je-razbio-milošević/1091110994241192
Nije tebi žao Jugoslavije pickice, nego ti je žao što nisi mogao da stvoriš "veliku srbiju" od nje bolesniče, takvim i sličnim tebi treba porodično stablo satrat da se ne razmožavaju ti bolesni geni.
Jaooo, monstrumu "proradila" nepostoječa savjest??? A tebe zlikovče u RS-u smatraju za svog heroja, ikonu, njihov si ponos. Dobro je da pročitaju :)))) da si ti njihov izdajnik! :)))) Ono što si učinio, ti i tvoji istomišljenici, nikakvo kajanje ne može ispraviti, genocidašu! Puno ti 40 godina zatvora? A da li je puno preko 8000 nedužno ubijenih? Da li je puno što ste ubivši njih, ustvari ubili sve naredne naraštaje koji bi oni izrodili??? Fašista, genocidaš si ti!!!
okasnio cirka 25,godina,kasno ti doslo iz guzice u glavu genocidni sljamu
Ovo se on bori da mu ne dosude i odgovornost za genocid.
jedi govna genocidašu