Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pićo Pičić
Dodik se igra sa Vama kao sa malom dijecom.
"Kad se promijeni situacija prije ćemo pretresti vas nego Dodika i ove".....bili ste vi na vlasti pa ga niste pretresali(A ja tad je bio vas)
Mico je stari vampir ili likan, i on smatra da ce zivjeti jakoooo dugoo i zato ide po novi mandat a i porodica ima vece prohtjeve pa si je mislio uzeti koju piksu imt ... da se nadje ..
Gdje je i kako nestao Dragan Čavić,veliki kriticar SNSDa ?
Likovi kao sto je Mektic samo nanose stetu SDSu i nisu nista drugo nego Dodik u mini verziji. Nema tu nijedne stranke da vrijedi nesto. To su sve gramzljivi i pokvareni ljudi.