Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirko pazi,metak!
karamatic je ozbiljna budala .. jos nosi tursko prezime KARA
Sarovic je sigurno jedan od rijetkih kome se da vjerovati.Nisam nijedne prilike primjetila bilo kakve lazi i petljavine bar kod njega u ovom mandatu i on je mozda i jedini funkcioner u ovoj drzavi BiH koji je gurao ekonomiju ispred politike sto osobno smatram vrlo mudro i pametno.Samo je ogromna steta sto nije bilo jos nekoliko ovako razumnih ministara jer ne bismo ovako duboko potonuli kako moralno tako i materijalno
Destabilizacija BiH svim sredstvima iz ujedinjenih četničko-ustaških jazbina. Šaroviću, ne pravdaj se svakakvom šljamu!
On je ukrao pare Nisam ukrao on laže, on je lažom Gdje su pare? Ne znam, ali nisam ih ja ukrao nego ti lažeš Gdje su pare? Pa jesam ti rekao da ne znam nisam ih ja ukrao.
Krenuo vlah po onoj staroj: SVAKO SVOG BEGA ! Mi to naravno znamo pa nam smiješni. Ovako su seoski kooperanti Josip Šimić, Ružica Jukić i Gordana Tadić uz narodni orkestar RTSR nedavno krenuli na Mektića !! Kako su se pare čuvale na računu u Mostarskom sjedištu unikredit banke ZNA SE ČIJI SU PRSTIĆI I U OVOM POKUŠAJU :))
Krenuo vlah po onoj staroj: SVAKO SVOG BEGA ! Mi to naravno znamo pa nam smiješni. Ovako su seoski kooperanti Josip Šimić, Ružica Jukića i Gordana Tadiž uz narodni orkestar RTSR krenuli na Mektića !! Kako se pare čuvale na računu u Mostarskom sjedištu unikredit banke ZNA SE ČIJI SU PRSTIĆI I U OVOM POKUŠAJU :))
Ustaše i balije 🗡
Još i sad se sićan, vika je, prašće Ako još nisi ukra, krašćeš
@AlanShore Daj prevedi!