Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izolirani Bake kaze da je ovo veoma neodgovorno
Pravo da štite i kontrolišu državnu granicu imaju isključivo državne institucije,Granična policija po Zakonu o graničnoj kontroli, i Oružane snage BiH po odluci Predsjedništva BiH. Zakonom je policiji RS zabranjeno da ulaze u pograničnu zonu, a Ustavom BiH je izričito zabranjeno entitetima da na bilo koji način ograničavaju kretanje na međuentitetskoj liniji. Prijetnja da će postaviti punktove policije RS predstavlja otvoreni napad na ustavni poredak i prijetnju miru u BiH.
@Dzemsudin Predsednik Mile je jos pre koji dan proglasio vanredno stanje u Srpskoj. Ovi iz SDA ocigledno ne razumeju sta to znaci. Vanredno stanje podrazumeva suspenziju mnogih clanova ustava a po potrebi i nekih ljudskih prava kao npr pravo na slobodno kretanje. Daklem, Mile ima zakonsko pravo da izvede miliciju na granice RS-a a brabonjanje SDA-ovci nek ostave za unutrasnju upotrebu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel se oglasio Bakir iz samoizolacije u trezoru?
Javis se samo kad se treba sa dodikom raspravljat nema te brundo neobijani 10 dana sakro se... I treba zatvoriti RS! Imamo mi vise problema od granica nego ti pozovi tursku nabavi opremu i ostalo klosaru jedan.
Mile idi cisti dvoriste nane Fate,nije tvoje da ti donosis odluke oko drzavne granice.
Ja ne znam gdje vi zivite ali uvjek na razgranicenju izmedju I. Sa i ovog Sa, skoro uvjek, stoji policija RS. Jedino nisu te punktove stavili...
dodik kao i inace jede govedinu
Ne, eto treba pustiti šupljoj graničnoj da vrši kontrolu. Bravo Mile
Pripadnike FUP-a poslati u Brčko
STO SE TICE PUNKTOVA I POLICIEJ NASE RS BOSNEJ TO NEMOGU DA SPRECE VEC POSTAVLJA SE SVE PUNKTOVI TAKO DA SANJAJ TE KOME SMETA
huh ovo je suludo ...
Da se ova korona ne pretvori u nešto mnogo opasnije, dok su patriote poslane kući i uz prijetnju da će im korona pobiti najbliže, uzurpiraju se državni resursi i prekrajaju granice!
Svako prodje kako hoće, već x godina...o kom čuvanju granica je riječ?
Da se ova korona ne pretvori u nešto mnogo opasnije, dok su patriote poslane kući i uz prijetnju da će im korona pobiti najbliže, uzurpiraju se državni resursi i prekršaju granice!
Hajde ba i mi policiju da izvedemo i ko im jebe mater
Bravo...Sve rečeno
Ne zanima me ko je na granici, šta rade ovi naši, šta rade oni njihovi, a šta rade oni treći i uzvikuju li sa strane "Ugrozba, ugrozba!" Ko je kome šta poručio, ko je izrazio zabrinutost, to apsolutno nikog ne interesuje u ovom momentu. To vrijeme je prošlo i što prije to svi utjeraju u svoje bukve tvrde bosanske, lakše će nam bit'. Nije mi bitno je li na granici Mujo, Vujo ili Grujo, bitno mi je da je tamo i da čuva i svoje i moje dijete od zaraze.
Neka mi ne zamjere braća Hrvati što se šalim, moram malo humorom da zagrnem ovaj crnjak koji nas je spičio. Svako dobro, Bosno i Hercegovino!
vepar telece glave samo vreba i trazi priliku da ostvari svoje bolesne zamisli...