Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
udjem da vidim kako izgleda nadja i vidim automobil i to izvana , ma mars
Nije loša, ali auto je bolje :D
hebo SB al žena ima mooda respekt
Treba gospodju pitat je li je prijavila Bakira radi pljacke donacija i ostale pomoc koja je stigla u BiH a Narod nijednu marku nije vidjeo!? Treba Muniru prijavit i ispitat odkud njoj pare! Nema sanse Dodika prijavljivat u Beogradu. Gubi bezveze vrijeme. Igra se sa vatrom . bolje da se seli iz RS u Federaciju. A ni tu nije sigurna.
Mozda su ga kerovi pojeli
Baš je Dodik spao da kida žice u golfu dvojci novinarki koja uglavnom priča nebuloze. Dajte ljudi, uozbiljite se i pustite policiju da nađe vjerovatno dječicu koja je ovo napravila iz nekog svog ćeifa.
Ne mogu da se načudim koliko većina "komentatora" lupa. Većni bi bilo bolje da se suzdrže od komentara.
Srbi jedni druge kokaju.
Ko se Dodikom kaci zivot mu je kraci.... :)
ko je iz banjaluke , novinarka jal slobodna bosna...finot avto, a stos se tako namsminkala kaj da te neko istuko
Da toliko si poznata I javna da Mile tebi to radi. Joj majko moja pa da je stala DUDUKU na zulj pojeo bi je mrak u BG nebi ni trepnula kakav crni auto.
Ama ovo je anonimka koju je klix negdje iskopao, koja zivi u BL, pa jednoj ministarku u BL dodju budale u dvoriste I slupaju auto, a ova oninmka veze s vezom nema.
"Prvi put mi je ukraden automobil koji je nakon nekoliko dana pronađen u Laktašima". Jasno je ko dan da je to uradio licno M. Dodik. Sinoc je vidjen kako se prikrada autu ove simpaticne, napirlitane gospodje s namjerom da ga osteti.
Nadja je sasvim u redu novinarka i ne serite momci,ovo su Dodikovi cetnici rasturili njeno auto i treba se dici protiv ovakvog rezima
Cuj Dodikovi cetnici pa Dodo 100 puta uzeo maznuo, zaradio poslije rata, a ona tuzi za ratno profiterstvo. Pa ovdje se nezna ko je gluplji ova tuka I vi balije koji kao klenovi na trokuku I odmah cetnici.
Jug Bogdan,izvini mi sto ti ovo moram ovako replicirati, nauci molim te bar malo pravopis BHS jezika. Negacija se pise uvijek odvojeno, "Zna "-Ne zna,, moze ne moze, itd...
Hrabra žena, svaka čast... a, auto ostavljati preko noći vani nije pametno, zar nema kakva dobra garaža u blizini?
Ko jos ovakve kante cuva u garazi?
Novinarko Nađa, rado bi ti dao........intervju!
I sam sam takva:) Prelijepa zena.
momo volan rolam
kontam nekakvo auto, a ono dvicurina...