Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto ce ti sada ipk koliko,toliko biti uvezane ruke,te neces ne moci okomiti na ,REPUBLIKU SRPSKU\'kao jedinog krivca u proteklom ratu!!!
... valentine, nijesam ti ja kriv sto si katolik , izvrsi uicid.
Valeeentineeeeee, kada ce se vracati oteto poremse ti se u labrnju.
Gotovina je vise ucinio za Bosnu nego ti. Zato sipu racku Incko i tvoja Europa koja zajedno sa UN-om uvjerava cijeli svijet da je ovdje bio gradjanski rat. Zelim vam samo ono sto se nama desilo. Genocid, silovanja, pljacke, protjerivanja, sjeckanje dijelova tijela, glad i zed. Dabogda i vi jednog dana ovisili o nekome kao sto smo mi u ratu
jadna Evropo koju ZMIJU si sebi postavila a nama vjecnog vampira vladike drakule servsko-srpskog poglavara vampira......!!! JADNO...!!!
ako je iko rattni ubi-ca, geno-cidas i terro-rista to su serbija i svi njeni predstavnici krvol-ocnih terro-rista srba....!!!
@fuj djubre mentalno sklopljeni servsko-srpski krv-olcni mrrzitelju bosnjaka i hrvata podduddlaj svima koje mrzis...! pocevsi od Visokog Predstavnika...
Valentina, je.be.mmmm li ti nannnuuu grbbavvvuuu koja te okotilla!!!
Svaka cast na ispravnoj odluci.
@Croat = @Srbin eh ovako, srbija ce postati nova siptarija I ZDRAVO. PS. Kako ti se svidja epska bitka na Kosovu izmedju Srbije i Evrope?
Ti gl.upa..ne najviše destabiliziraš BiH.Hrvati u BiH imaju pravo na tugu zbog ove presude a Srbi na zadovoljstvo.Tuga i zadovoljstvo neće sru.šiti ovu zemlju nego tvoji nemoralni zakoni.Dole OHR,u oba entieta!
fuj djubre jedno,kad ces fatat guznocrijevaške ratne zločince bliskoistočnog najnovijeg pazara?