Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je što narod ima takvu sliku o zdravstvu:) jer osim tih o kojima pišete rade i pošteni, mali ljekari sa naradom u domovima zdravlja koji sebe daju za \"ideale\" zbog kojih su i derali klupe po faksu, a sada praznih džepova... Vjerujem da je narod ogorčen zbogv korupcije, ali ima i onih koji od poštene plaće hrane obitelj... I takvi danas štrajkaju...
Sad ce to sve SDP da pospremi. Place idu 68% gore u zdravstvu u SBK. Cim Zlaja stigne iz Pariza sa koferom.
Sto im Genjac ne pomogne il Šatrović u parlamentu? Stoka.........
neka štrajkuju ,ovo je imperijalizam ,izrabljivanje radne snage, samo da izdrže do kraja ,a za njima idu i prosvjetni radnici.samo u bih vss sprema radi za 1000 KM.
Sta kukaju ti doktori iz travničke bolnice, pa to su najveći lopovi na planeti. Svi imaju po stan u Travniku i Sarajevu ( neki i po nekoliko stanova ), vikendicu na Vlašiću i dobra auta, od 1500 KM plate??? U bolnicu ne možeš ući bez 100 KM, a o liječenju da ne govorim. Đubrad korumpirana!
j.e.b.e.m... t.i.. m.a.t.e.r.. bl.e.n.ta.v.u. .i ..t.o. ..t.v.oj.e.. besmisleno. .k.l.ep.a.n.j.e. ..p.o.s.l.ov.i.c.a.
Dzabana usahnula a glad udarila a Muje parazitiraju i jos hoce islamiju
Nema Tite, nema Juge, nema ni regresa. Hebiga, htjeli ste kapitalizam, eto vam ga. \"Ko sa djavolom tikve sadi, od glavu mu se lupaju\". \"Poslije Hebanja, nema kajanja\"
Treba to i njima i narodu, hoce opet Salku Selmana, eto im, nemaju ni oni ni narod. Pa nek opet biraju i glasaju pardon glasuju, tamo je to zajedno sve.
Ajde ba i onako ih 90% radi privatno ...... cuj ostali bez regresa :):):):):) 47% nezaposlenih, puni biroi doktora, pravnika, ekonomista ... idr koji su se posteno skolovali i koji danas ne mogu da nadju nikakav posao u struci ali njih niko i ne spominje .... Odma ih sve treba otpustiti i na biro poslati a sa biroa dovesti mlade doktore zeljne rada koji ce pacijente tretirati kao ljude a ne kao stoku kako to ovi danasnji doktori uhljebljeni na budzet rade ...
Svaka cast - fotografija je odlicna! Samo na balkanu doktori medicine mogu da sa cigaretom paradiraju :-) (slika je vjerovatno \"stock photo\" ali nije bitno...)
korupcija kosta,pa izvolite gospodo zdravstveni radnici,koliko vam narod puni dzepove i opet kukate
Ma kakav regres torpedovci nemaju ni za hljeba a ovi bi regres, neka dodju na hadison da vide kako se zivi bez struje, vode, BEZ HLJEBAAA...
o tugo jesenja
Pa to im nije prvi put nego jedno treći. I svaki put nakon jedno dva mjeseca odustanu bez ispunjenja zahtjeva. Najbolje da i sad odmah odustanu bez da pate narod.