Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi vas mrzimo već 600 godina i mrzićemo vas dok god ne budete betonskim zidom odvojeni od nas. Izdajice Srpskog roda !
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\"
Zato što želimo da bježite od nas. Đavo vas odnio.
Zasto Srbi cine sve da ih svi mrze i svi bjeze od njih?
Milorade samo nastavi kao do sada sto si radio SRBendo do jaja hehee A ovi maHleni podrezani loHjavi neka laju i na Mjesec ako hoce hheehee To im je jedino JOS ostalo da laju skemucu cicu pjene i skrgucu ko tornjaci
Milorad Dodik aka KRME !!! Zivim za dan kad cu ga ugledat i pljunut mu u facu !!!
Opsa opsasa-- raspadamo se kako je to divna jedna stvar.. opsa opsasa.. Tihaga baaa...
slazem se sto si napiso!
Stara predstava gdje kao bajagi Srbe traba nagovarati na nesto sto njima ide 100% u korist. Tihiceva i Dodikova predstava da \"glupi Bosanci\" ne skontaju da se drzava raspada.
Krmak primitivni....