Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća greška SDP kao jake stranke što se udruzio sa sitnim strankama samo da izbaci SDA iz vlasti . sad guzi ko stigne . Nikšiću koji si ti idiot.
Ma bravo.. Aferim.. redaljka 🤣🤣
Dino je davno skontao da je vlast u Federaciji davno propala prica. Zato je sebe obezbijedio sa dvije strane, i drzao fige da ga Niksic ne procita prije imenovanja Vijeca ministara. I desilo se upravo to. Niksica su naghuzili i Konakovic i Forto, ostavili ga da prijeti uprazno, jer je dosao u poziciju da mora moliti za neku funkciju. To se desi kada imas posla sa sibicarima i ljudima koji nemaju obraza ni gram integriteta. Na kraju ispao je najveci glupan...
SDA se mora još očistiti i pročistiti i MORA biti centralna stranka svih Bošnjaka. Malo nas je i za dvije stranke a ne više. Ubit će nas nejedinstvo. Progutat će nas zapad kao da nikad nismo postojali.
Surduknu ga cjelog . Konaković Nikšiću. Ovdje je ispao naj sposobniji KIfla , on se obezbijedio naredne 4 godine a za ostale u osmorci ko šiša. Ha Ha . Eto naši političara i promjena . Nek nam svane dan.
Posten j jeben na istom su
Ovi se više bore za vlast od SDA . Čim je kifla zasjeo u Fotelju odškartao Nikšića . A čitavo ovo vrijeme Nikšić je vodio pregovore od Konjica , Mostara ,Banja luke išao svima na noge i sad mogu bez njega .
Isti idioti kao i sda, jedino se za fotelje i svoje dupe bore.
Zamisli tek kako ce ga dodik i covic iznevjeriti..ababa mi mi smo pruzili ruku ababa
Ljudi moji vrijeme je da malo hrvati kao manjina vladaju BiH, pa jpmu vishe 😂😂 jes da to nema na planeti zemlja ali neka, treba i drugima dati saMse, iskreno vishe volim Čovića nego Niksica i Konakovica. Čovjek je iskusan politicar i mogao bi mnogo toga dobrog uraditi za Herceg Bosnu i Federaciju. Selam 😂😂😂
Konaković skonto da od Federacije nema ništa pa se brže bolje uhvatio bilo čega na državnom nivou. Sad kad je SDP iskorišten biće pušten niz vodu
Pa šta ste očekivali, da su okorjeli nacionalisti Dodik i Čović nekakvi dobrotvori. Sad će da nas taslače četiri godine
Pitanje za širu javnost – zašto se blentavi, neobrazovani Bošnjo ili Balkanac trigeruje na Gretu, kad je mala pametna, lijepa i društveno osviještena, a prethodno pomenuti nijesu? Greta se razumije u visoku politiku, makroekonomiju i globalno zagrijavanje. Svojim energičnim istupima osviještava i educira pogubljene krezze i blente. Odmah bi za ono brdo u Visokom - za razliku od idola krezzubih Balkanaca, Dnoleta - rekla da nije piramida, nego brdo. Pustite i poštujte Gretu, mazlumi!
Koja si ti zatucana budala u pm...jbt odakle si ti babune koja dzungla?
Dohako je Neka SDP-u.
Glup si Nermine sto si kao druga najjaca sfranka u FBIH krenuo sa levatima praviti pricu, pa te izheba ko god stigne i gdje stigne. i na kraju ces ispasti pravi mulac, jer nista neces zavrsiti do kraja...i otici ces u opoziciju sa konstatacijom najveceg luzera bosanskohercegovacke politike, i sto je najgore nikada vise neces postici ovakav rezultat
Znaci ipak su stranci sklonili sda a ostavili dodika i covica
Naravno stranci su ukrali SDA i Bakiru vise od 100 000 hiljada glasova u korist IZDAJNICIMA
Konakovic elektricar pa ti nam trebaju samo da ne ode na rad u Njemacku.
Digni sidro Niksicu pa pravo u Konjic dok jos mozes.