Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda cete od tih 1.200000KM od karata uloziti u obnavljanje tunela.
U Sarajevu zivi Dina Memic, "kustosica Spomenickog kompleksa Tunel D-B", vjerovatno jedinstvenog spomenika i muzeja sverca i krijumcarenja oruzja i ljudi. I dok je humanitarna pomoc za gradjane Sarajeva neometano stizala avionima, tunel je bio spas za sve ratne profitere.
Tunel nazvati Sebija ! Samo ona od stanovnika Sarajeva nije nikad prošla njime ! A tradicija je da se javna mjesta nazivaju po ljudima koji nisu za ovu zemlju uradili ništa. Kad Aziza ŠAćirbegović ima ulicu što ne bi Sebija imala bar svoj tunel. OSim toga tunel nas je SPAJAO a ne razdvajao !
@Mujo hrsuz Da se neko ne bi uvrijedio recimo istinu: lopov se udao za Sebiju. To je prava istina !
sjećam se ko danas, kad je hrvatska vojska tražila dopust od alije da oslobode sarajevo, ovaj je to glatko odbio. valjda da i dalje može kmečati heeeeeljp baszniiiaaaa, ugroženi smo, pucaju po nama, raketiraju nas srbi itd.... poslije govori kako je armija be-a oslobodila bosnu, a krili se ko štakori po tunelima.
Majka profiterska
Neko na aparatima.
Kako sam samo zveknuo glavom jednom prilikom :) ruksam na ledjima i jos nesto u rukama, na sredini dodje zelja da se ispravis, a govore haj pozuri, hebo sam desetorici iza sebe mater :))))
vaša talibanska armija se naučila ko štakori, samo kriti po nekim kanalizacijama i onda serete kako ste nešto oslobodili.
@La Bamba Odjebi pedercicu mali :-)))