Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi im bolje da obnove vodovode pa da imaju vodu svi u Sarajevu!
gospon problem vode je stars vijest nema redukcija od mjeseca septrmbra 2017...
A djeca u ostalim gradovima BiH izgleda da su djeca drugog reda, Sarajevo i samo Sarajevo!
E sto ga nauce na toj bljuzgavici od sake jada snijega. Hodati na skijama po bljuzgavici je jedina stvar sto ce nauciti na Igmanu.
Na stranici skolegijum.ba, koga interesuje, opisano kako se rade malverzacije u vezi ove odlične ideje.
Jednom prilikom prisustvovao sam času tjelesnog u jednoj područnoj školi u tuzlanskom kantonu i umalo ne proplakah kad sam vidio da djeca igraju odbojku "felšavom" i zakrpljenom loptom . Ove interne razlike, gdje se Sarajevo pojavljuje kao "Švicarska" u odnosu na druge krajeve Federacije prije će rastočiti BiH nego i Dodik i Čović zajedno !
Super.Sarajevo je tradicionalno skijaški grad a tu su i planine.Ali šta je sa obaveznim ostalim aktivnostima,koje podrazumjevaju sportske terene,igrališta,travnjake?Skijanje je ipak skup sport i ne praktikuje se većim dijelom godine.