Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@commi yugosloven kazes a ? imas vojvodinu. Uostalom zasto niste odjezdili sa JNA prema jugoslaviji vec ste se presvukli u srpske odore? I sad hocete od Federacije. Ma trazi od dodika da vas prizna on je sugosloven i zali za sugoslavijom. :)
a nidje skutora iz sirokog? haj na srecu jedna manjina problema manje :)))) Niko nije toliko lukav ko zensko. Zenske bi unistile i izdale vlastitu zemlju i vlastitu naciju samo da bude po njihovom, a i taj petar je sigurno neki zenskonja.
a gdje je clan vijeca manjina iz grupe bosanaca i hercegovaca?
sta je sa nama jugoslovenima? u srbiji pokrenuta inicijativa, trebala bi i kod nas... radije cu se izjasnit kao neka manjinska skupina nego kao pripadnik ijednog od konstitutivnih nam naroda i narodnosti=)
To je isto ko ono kad se mundzosi izjasnjavaju ko Rvati u Sarajevu jer u javnim ustanovama mora bit multietnicnosti.. a Rvata nema pa Muhamedi postaju Rvati...
Ima ima muslimana al su oni valjda Bosnjaci, a ne Crnogorci. Ima muslimana i u Srbiji pa jel su Srbi???
Irma Muratovic, Madjarica...Sta je ovo i kakva je ovo sprdacina??? Ovi ko Ganici sto se izjasnio kao Jugosloven...
Sta se ti provaljujes, pa zar u CG nema muslimana? Nek si ti nama haran i pametan ...
Ja sam Jugosloven! Mogu li i ja da dobijem posao?
Sanja Bogdanović, Slovenka Irmina Čengić, Poljakinja Petar Čivič, Italijan Slavica Ćurić, Makedonka Hidajeta Redžić, Crnogorka OVO JE NAJSMJESNIJE!!! Jel su oni stvarno te nacije il se samo izjasnjavaju da bi dobili posao???? Al Hidajeta pa jos Crnogorka... pisijada!!!