Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska i BiH trebaju zatvorit granicu sa Srbijom dok Srbija ne vrati sve otete branitelje RH i BiH
Sokantno na internetu: Osnovana Facebook grupa
Moj Osmane gdje si našao pravdu tražiti baš tamo gdje je. nema
Ja nikad ništa srbinu nisam nažao uradio da znam. Nebi nikome al to šta su uradili u ratu je prokleto. Molim boga da me od sve i jednog srbina udalji. Molim boga da mi pomogne da nikad ne zakoračim ni našta srpsko, eto im sve samo dalje od mene.
Ma iskreno može se ovde živjeti 3 naroda sasvim zadovoljni budemo,ali politika nas ništi svakog dana sve više i više u ovom trenutku počinjem razmišljati da idem iz svoje države,nažalost .
Budi kao Osman
Što se Osmana Osmanagića tiče, imam dve informacije za vas, zvaničnu i nezvaničnu. Zvanično, Srbija je odbila zahtev takozvane BIH za izručenjem, sudiće mu se u Beogradu, nema potrebe da klikćete po Fejsbuku. Nezvanično, vrištao je toliko da ga je ceo zatvor čuo: "Potpisaću sve što hoćete, samo prestanite!!!". Zatvorski čuvar mu je rekao: "Ne želimo da bilo šta potpisuješ, želimo da uživaš." https://www.youtube.com/watch?v=Y6YBKdmOlM8
A šta su SDA tallibani uradili da zaštite Osmana Osmanagića? Jel ste zapalili ambasadu Srbije? Oteli 15 srpskih turista? Kidnapovali avion Er Srbije? Naravno da niste. Vi ste mali i nesposobni tallibanski SDA miševi koji znaju samo da kmeče po 18% SDA mahale. Zato će Srbi i Hrvati da vas prcaju dok ne nestanete...
@BulevarSrblja Samo stid srbočetnika spašava. Samo stid
Srbija je kukavica!