Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovo bi trebala drzava da daje a ne da skupljaju pare kao za sirotinju i da se reklamiraju po medijima. Jadno je da za ljude koji casno obavljaju svoj posao i izgube zivot kako bi osigurali nase ulice da se nakon njihove smrti od njihovih porodica pravi socijalni slucaj i podloga za reklamiranje po medijima.
Naravno da im nece MUP pomoci jer su ih pojedinci iz MUP-a i likvidirali.
krajnje je vrijeme da policiju proceslja prava policija...pa da provjere kako se ko i kojim putem tu uhljebio...uz provjeru diploma a i poslovnih i ljubavnih veza pojedinaca s pripadnicima narko i auto mafije...ovo se pogotovo odnosi na one istetovirane i one silikonuse iz obavjestajne stranacke policije u civilu...radi sigurnosti postenih i cestitih policajaca...ovi ubijeni su bili cestiti i posteni a kao takvi nekom su bili smetnja...
Ovo je kupovina vremena
Ovo je kupovina vremena
Najveci fond, nagrada je da uhvatite ubice sve ostalo demagogija
A nista za ubice? Mogli ste i za njih fond kad ste vec u ljubavi....