Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U RS-u tri stranke na sceni koje se nesto pitaju. SNSD nikad jaci. HDZ nikad jaci, osnovali HNS koji oni kontrolisu. Nek su, njihovo pravo da se ujedinjuju. Bosnjaci, Bosanci (kako ko god hoce da se naziva) tj. narod koji BiH osjeca kao domovinu sve razjedinjenji, sve vise stranki i samim tim i sve slabiji. Sta nam se desava?
@plavi_grom religija i korupcija
@plavi_grom Demokratija. Nismo razjedinjeni oko Bosne, nego oko realnog zivota. Ne zivi se od Bosnjastva nego od industrije.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ja bijede i jada braco moja mila haha. kako sad bijedic u klubu df-a a prije pola godine komsic ga nazivao najvecim kriminalcem, a bijedic ga tuzio? kako cete djelovati postenije od SDP a prodali ste se sda i prije osnivanja i slagali birace? vi ste samo blijeda i otrcana kopija. SDP je za vas sve institucija
@RoziTulipan Da se kladimo da ce se DF i ovi uhljupi stopiti sa Zlajinim SPD-om i to ce ljudima prodati kao nesto novo i ujedeinjenje ljevice. Tugo moja, svaki od njih na platnom spisku SDA.
Nikad vise PAPAKA na jednom mjestu...svi promijenili po nekoliko stranaka , sve ih Lagumdzija navuko na udruzenje gradjana papaka...
Ostadoše samo Imamoglu i ona seljačina kalesijska u SDP-u TK. Valjda Helić preuzme kormilo, ako ga Jasmin bude vodio tek su onda propali.
ahahha ublehe Jedan je SDP BiH. Rastjerajte ove SDA ilegalne osobe iz stranke
Socijaldemokrati 50+
Čestitke Edinu Deliću na pristupanju cca 5-6. stranci u posljednjih nekoliko godina. Njegova neprincipijelnost predmet je šprdnje u Tuzli i okruženju. Što se tiče ovih kojima sam dao glas, a ovdje se vide na slici, dao sam jer sam vjerovao u ono što su rekli, a rekli su neće sa SDA. Dakle što sam dao, dao sam. Odlazak ovih ljudi iz SDP-a se trebao desiti davno.
ahahhahahahha LAKRDIJE
SDP tri u jedan.
Tek sada će SDP BiH, čak i ovakav kakav je danas sa Nikšićem na čelu, biti ozbiljna partija! Odlaskom Bijedića i Delića, a posebno njihovih "sljedbenika", SDP BiH postaje čista socijaldemokratska partija!
Možeš mislit poštenja 😂😂
Tako je
Prodali se za 2-3 ministarska mjesta, i 3-4 direktorska mjesta i vi će te biti pošteniji...
Vi ćete da napravite velike poteze na BH političkoj sceni, mnogo ste jaki!
sve u režiji SDA
poštenije ne mora značiti i pošteno
Samo ste nam još i vi falili. Sto manja stranka, to manji i izborni prag da se prikačiti na državne jasle. Pa, Njemacka sa 83 mil. stanovnika ima oko četrdesetak partija, a naša banana republika preko stotinu. E, moj narode 🐑🐑🐑🐑!