Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nastavimo ovim tempom sa osnivanjem političkih stranaka, naredna bi se trebala zvati Savez nezavisne fronte socijaldemokratske akcije naroda i pravde za bolju budućnost - Reformski pokret 1990.
@posteniBosnjanin Normalno,kad se finansiraju iz budžeta.
"Glasajte za nas, mi smo na 316-toj strani glasačkog listića pod brojem 5418" :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MORAM I JA JEDNU OSNOVATI...
jedan uposlenik iz realnog sektora radi za jednog penzionera, jednog uhljeba u državnoj instituciji u državi od koje nema koristi, biva zadužen i on i njegovo dijete, bagra na vlasti mu rasprodaje državu strancima, ne može računati na zdravstvenu zaštitu jer sve mora platiti, a sad će još da plaća i smrdljivih 200 stranaka.
Eh, Dino, Dino... Da si rekao da cete odgovarati samo gradjanima, pa i nekako... A zadrzavanje primata na kolektivnim pravima (etnickim), umjesto pojedinacnim gradjanskim, samo te vodi u etno-nacional-vjersku kaljugu (ENV matrica) u kojoj se valjamo vec skoro 30 godina...
Kako je krenulo svaki će političar svoju stranku imat' ...
Kad vide koje pare idu iz budzeta na racun stranaka a ne mogu ih oni rasporedivati onda skontaju da "otvore" svoju stranku....
Upravu si jarane samo ako je Dino mislio sa onim Muzurom I Stamboličom iči u stranačku borbu za vlast onda je unaprjed propao pa nije žvaka za seljaka
nevjerujem ti Dino dolazis iz SDA, stranke koja je unazadila ovu zemlju i sve opstine gdje ste izglasani kao majoritet. Usao si u tu stranku znajuci kakva su govna i sada kad si se okrenuo i uvidio korupciju, nepotizam i prljave poslove, sada osnivas kao neku novu stranku sa "najboljim" namjerama. Ne kazem da si isti ali si mutan pravo i zeljan vlasti. Najbolje bi ti bilo kao sto Pecikoza kaze da budes profesor fiskulture u nekoj osnovnoj skoli npr Rogatica odakle si se i spustio u Sarajevo.
Ovo je tako neodgovorno! Pa samo jos vise dijele vec podjeljen narod.. Svaka fukara danas osniva stranku. Katastrofa! Treba se raditi na ujedinjavanju a ne suprotno.
Ko te ne zna skupo bi te platio Dino.....ako Bog da do godine da Mekic, Selimbegovic I Okerici registruju stranku Narodni put -Europski put.Da ne odgovaruju Difovcima ;) :-)
ma nemoj?
toliko stranaka, a tako malo ili nimalo opcija....
u usa , zemlji sa preko 300 mil stanovnika, dvije stranke postoje a kod nas svaki politicar koji bude nogiran iz svoje stranke osnuje novu .. zayebali smo zimbabwe
Konakoviceva NiP stranka..
NA MLADJIMA SVIJET OSTAJE ,A STO SE TICE MEDIJA PODCJENJUJES NAS DINCE ,MI SMO OBJEKTIVNI A MOREMO I VOLONTIRATI
Brkati ce da nestane sa politicke scene kao i oni prije njega koji su mislili da budu nesto a na kraju ispali niko i nista.
To bi bila 117 stranka po redu u BIH. Po broju stanovnika smo svjetski rekorderi.