Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jolen, ako mi je iko mrži od ovih ˝dušebrižnika˝ koji se satraše da slučajno koje polovno vozilo ne bude uvezeno dok oni ne uberu \"porez\". Od njih mi je zlo. Još su ljigaviji samo političari koji im sve to omogućavaju, vjerovatno opet uz svoj neki niski interes. Sistem uvoza, registracije, popravki, održavanja puteva i ostalog vezanog za auta ravan je nivou jedne Bolivije.
Naredni korak će biti da kod naše korumpirane vlasti isposluju zakon o tome da se mora posjedovati licenca za uvoz vozila i time onemogućit da može svako sebi uvesti auto, što je pogodno tlo za monopol. Živi bili pa vidjeli.