Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekujem da se pomaknemo sa mrtve tacke.
Ako osmorka ne ocisti sud i tuzilastva pd SDA mogu ih samo za cuunu povuci isto u KS svi kancelarijsli misevi su SDA i opet reketiraju
pitanje za ove SDA-ovce: s kim je SDA dosad koalirala na federalnom i drzavnom nivou?
Sa onima za koje nikada nije rekla da neće sa njima.
O mamu vam ološku Urlanje na baketa a sada ih čak osam išlo u Mostaru da popuše legitimnom. Ovaj Nermin isto kao stari kaput moher okačen na tara i.
OdUstaše i od Briselskog sporazuma a sad im je Čović objasnio kako je i Duduk nezaobilazan u formiranju vlasti
Odose firme na pazar od telekoma koji nam skida po marku i ovaj mjesec ,elektro,Domova zdravlja,direktora stranačkih sve će se zamjenit.
Ni Kina nema ovoliko političara u parlamentu,,ovo je ludnica.
OVO JE NAJVEĆI USPJEH TZV. MZ-e, OKRENULI SU POLA BOŠNJAKA (UZ POMOĆ UZP I ČETALJA) PROTIV DRUGE POLOVICE BOŠNJAKA. VARHELJI KAD JE OVO VIDIO OTIŠAO JE PO MUŠTULUK U BRISEL. PALESTINA (ZAPADNA OBALA - BIHAĆ; I GAZA - SAR. -ZENICA) 80% REALIZOVANA. U BRISELU SLAVLJE!
Jes’ mi drago sto sam otis’o
Uze sanitarni inspektor sebi poziciju od nasih glasova i ugasi sve nase nade. A bice i brat direktor i dalje. Ispade da ce ona prevara Mijatovic (i sam sam nasamaren vjerujuci u njega) dobiti poziciju takodje u manjem entitetu. I vidjecemo koliko ce se namjestiti jos istih likova i njihovih supruga, brace i dr. clanova porodica. A drzave nikad manje. I nastavice da propada.
Pinokio i komunjare sahranise nam drzavu
Zbogom BiH
Zadovoljne face HDZ- eovaca
Socialna pravda i ekonomija..majku vam ..Koja pravda tender tajkuni..Ne trebalo vam
Bravo
Vise ljudi imaju glasova za opcisnko vijece nego ovaj sto je skupio u citavoj drzavi, i on sav ponosan prvi na slici, uspostavlja vlast u citavoj drzavi...cirkus Kolorado...
Apsurd Bosne i Hercegovine. Socijalisti sklopili pakt sa fašistima!
Ne znam da li je iko od ovih sto slave svjestan da je HDZ bio u vlasti sa SDA i potkradao drzavu zajedno sa njima, da je vise ministara hrvata nego sto bi ih trebalo biti, da se ovom istom Covicu sudilo u vise navrata da ne nabrajam dalje. Zasto nije cijela BiH odustala od nacionalnih stranki?