Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ADILE SAMO NAM PRIZNAJ JEL TI BAKE REKO AKO NE PRONAĐEŠ LEVATE TJ PARTNERE DA CE TE POSLATI U NJEMACKU DA KONOBARIŠEŠ??? HAJ SVIJU TI PRIZNAJ
😂😂😂 SDA FEKALIJE TJ SDA BOTOVI UHLJEBI I LOPOVI MALO STE POKRALI NA IZBORIMA SAMO 25% DA STE ZNALI DA NECE NIKO SA VAMA ŠUGAVIM LOPOVIMA UKRALI BI VI JOS 25% DA SAD NE MORATE NA BIRO I U RASPAD 😂😂😂😂😂 KAD STE TOLIKO POSTENI ZASTO NIKO SA VAMA NECE??? OVAJ PUT STE SE PRERACUNALI I ZEZNULI U KRAĐI!!! OPET SE NA KRAJU LOPOV SPOTAKNE O SVOJU RABOTU!!!😉
SDA nikako nije prva u Bosnjaka. Samo je najvise ukrala glasova od Bosnjaka. BOSS u opcini Novi Grad, dobio deset puta vise glasova, nego u drugim opcinama. Jasno, da je to ukraden mandat za UBICU Semira Efendica. Ali ni to im nece biti dovoljno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Marš smeće lažljivo, uhljebsko zajedno sa svojom kriminalnom i fašističkom oprganizacijom SDA.
"Naš je prijedlog da one probosanske stranke koje su dobile značajnu podršku građana trebaju formirati vlast na nivou kantona, Federacije BiH i države BiH " - ovo bi bilo STRASNO za sve nas !!!
Kao da je bilo pozitivnih efekata dok ste vi vodili vlast...
Šta znači to probosanske...jesu li to one koje nisu prohercegovačke
Država nam se zove Bosna i Hercegovina. Tako da naziv probosanske stranke zvuči kao želja za djeljenjem iste. Ili vam je u planu neki treći entitet, baš po želji SDA i IZ.
Slazem se s ovim o SDA i njihovim zeljama o trecem entitetu, ali drzava se morala zvati Bosna, jer je tako bilo kroz historiju pa sve do Berlinskog kongresa s kraja 19. stoljeca, kada nam je Austro-Ugarska nametnula naziv Bosna i Hercegovina. Zamisli da jos dodamo i Bosanska Krajina, pa da budemo Bosna, Hercegovina i Bosanska Krajina ili da se Hrvatska zove Slavonija i Dalmacija, jer su puno vece razlike izmedju Slavonaca i Dalmatinaca, cak i jezicke, nego Bosanaca i Hercegovaca.
@bosq23 Nametnuto ili ne, to nam je zvanični naziv države u svim papirima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ah sto ti je vlast, ko droga, kad se jednom navuces, ne mozes vise bez nje. Bake i SDA moraju na odvikavanje od vlasti, a gradjani BiH na odvikavanje od pripadanja nacionalnim krdima. Dragan Covic i Milorad Dodik nisu politicari, oni su mafija, tako da ovo za njih ne vazi. Ako oni koji ih vole glasaju za mafiju, neka im ih, zelim im da im sto duze kroje sudbinu.
sto nam ne popusis Adilagaaa
Kako samo ovaj nas Adil i.a tako intelegentnu facu....😂😂😂😂😂
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Pa gdje bas tebe uvalise da zoves partnere,ni karizme ni uzivanje ugleda medju narodom. Zvizdic je jedini adut koji moze negdje nesto napraviti i zapusit rupe broda koji tone
a koje su to probosanske stranke?
One koje nisu prohercegovačke
zivio sda, najjaca stranka u bih, sta vi sad tu ko pljujete a sda ce svakako pobjedit i na iducim izborima
U ime naroda pozivam sve bosanske stranke da to ne čine
Sto bi reko Bora Drljaca, plači mala plači...hehe
Konobar to je luksuz on trba da riba HALE. Sa vama niko normalan ne treba u koaliciju.Vi ste fuj fuj.