Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boomerang.............
Kakva laž. Vidjeli smo na primjeru onog manijaka što je ubio ono dvoje starčadi koliko ste spremni za povratak ljudi u njihove kuće.
Dok je SDA i HDZ-*, nista kod nas nece na bolje.
Izbori su sve blize i blize, SDA prica se ponavlja sve vise i vise!
Osmanovicu tu SDA-ovsku politku smo provalili,znamo sve nam je jasno i da su izbori blizu i da prikupljas poene,ali nemoj preko nasih ljedja molim te.
Nije mi samo jasno kako ne odustanu vise od ovakve politike, svaku izbornu godinu istu pricu pricaju ... zar stvarno misle da im iko vise vjeruje.
izgleda da misle da im nepali nebi isto cinili Klub koji pobjedzuje nemjenja tatiku igre dok nedobije po nosu ko Bayern od Reala...........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Budimo realni, Ova gospoda iz X stranackih tijela su sve ucinila da se raja raseli i potrpa u torove bilo silom ili milom. Sada ista ta politicka klika trazi da se vratimo gdje smo bili "puj pike ne vazi ovo sto je bilo , hajmo ponovo". Jel vi to narod zayebavate ili se meni cini?
Ko bi se vratio Dodiku u RS kad cim se pojavis svi na tebe reze.Mozes ti jer ste isti i super funkcionisete.
Ako hocete brzi povratak mora te proglasiti; Srebrenicu, Prjedor, Visegrad itd novim Distriktima
Joj i tebe Osmanovicu sto lupetas i laprdas gluposti !!
samo sto genocidna tvorevina nema interes za normalan tok zivota,
Pa ako toga ne bude, toliko ce se homogenizirati stanovnistvo da ce pokusati krimski scenario bez obzira na kakvim temeljima(opcepoznato) je nastala.
iz Sarajeva je vas istjreao karadzic i prebacio avionima u beograd,a ne SARAJLIJE..... jel to vi genocidasi opet pisete Historiju uz gusle :)????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)