Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste vi isti pravite narod budalama od rata a ovo sto radite sad je preslo svaku mjeru u normalnoj drzavi bi vi svi bili u zatvoru.
SDA je na nivou SNSDa...samo sto se vi malo finiji pravite
Vidi ovog uhljeba,eto budi org.otpora uzmi pušku i brani,misliš da ću ja sa biroa braniti tvoje privilegije?????
Meni si opasniji ti za opstanak BiH.
i JNA je branila jugoslaviju koja fakticki nije vise postojala.... Nece nista na silu... A to sto hocete da ovladate srpskim narodom.....i navodite razloge koji su iz vaseg ugla opravdani i jedino moguci zavrsice se katastrofalno po sve a na kraju vase bosne nece biti kao sto nije bilo ni jugoslavije bez slovenije
Jesi i ti bio na partiju kod Dzafir age haaa
Adil je upravu za sve što kaže svaka mu je na mjestu.
Pogrešno bi bilo da se vraća korak unazad na izvorni Dejton. Mislim da se država treba vratiti još jedan korak unazad od dejtona, a to je ustav BiH iz 1990 bez entiteta.
Poštovani Adile, Uhljebu od 25 godina na državnoj kasici ti i takvi kao ti bili muslimani, srbi i hrvati pustite više priče za malu djecu i počnite nešto da radite a ako vam je do prepucavanja ko je veci srbin, musliman ili hrvat pa hajde Vi svi koji ste 25 g na vlasti u rovove pa se ubijajte međusobno evo ja cu vam prvi iskopati rovove e taj rat hocu ja da gledam!
gooUser1629366908 prije 4 sekunda Dok se masama odvlači pažnja propalim Dodom i harmonikom, u sred Sarajeva se održava diskriminirajuća zabava po ugledu na Adolfa: on je svojevremeno zabranjivao ulaz Jevrejima u restorane, a danas u Sarajevu zabranjuju ulaz neozbockanim! Naime, u Aquarius Vils su na koncert mogli ući samo izbockani ili prebolovani. Fashizam iz Australije je stigao! NE OKREĆI GLAVU, JER SI ODGOVORAN!!!
A opasne su te vakcine. Ima unutra mali robotići koji će da kopaju po tvom mozgu. Poslo ih gec da vam ture kroz vakcinu u vene. Nipošto ne dozvoli da te ubodu. Alii sad kaže Gec da će turiti u zrak te male robotiće. Nemoj disati.
@CarMusan.... koronabot!!!
šta je sa frizurom?
Boze, cuvaj nas hladnih zena, toplog piva, loseg centarsuta i reakcija vjecnih sdo norood znoo uhljeba