Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno kad su ih rođaci njihovi iz SDA pozapošljavali, imali su od koga i da nauče kako se to najbolje NIŠTA NE RADI ;)
4000 zaposlenih!!!!!!!????? bogami je ova SDA bila aktivna. nema sta.
sve je to u redu ali tih 1000 radnika je doslo u posljednje tri godine,sto se tice zeljeznica, nijadna na svijetu nemoze putnicki saobracaj poslovati pozitivno vec se on finansira od strane drzave,sve zeljeznice zive od teretnog saobracaja koji drzava mora sufinansirati ato ce vratiti kroz poreze,jer veliki giganti kao sto su zeljezare, termoelektrane,koksare,tvornice aluminijuma itd nemogu funkcionisati bez zeljeznica,aLI VLADA ne uplacuje ni tih 30 miliona godisnje koje se obavezala,tako da su zeljeznice stalno u gubitku,a zanimljiv je podatak da hrvatske zeljeznice toliko dobiju za tri dana,a nista vise ne prevezu od zeljeznica f bih a imaju okop 18000 zaposlenih tako i zeljeznice srbije dobiju godisnje oko 230 miliona maraka.itd
Meni se čini da se sprema nato intervencija. Hahahahahahahahaha gotov si sada.
Imam džipa, imam audija i passata i znam da vodim svoju kafanu Nello. Vma ne dam plate i ne može me smijeniti ni NATO. Kradem koliko hoću i kad hoću i izmislio sam diplomu. I šta mi možete?
Šta reći o direktoru koji daje ovakvu izjavu za medije? Pa ko je kriv što tih 1000 radnika ništa ne radi? I koga bi trebalo istjerati iz te firme? A o tome što nema diplomu.... u nastavku.
Svi lažu da je ovako loše stanje u željeznicama. Nema kod nas viška 1000 radnika, mi imamo viška 3000 neradnika, i to 700 ekonomista, 600 pravnika 500 inženjera, 100 direktora svi sa lažnim diplomama. Ovo je firma privatna u kojoj sekretarrice vode politiku poslovanja i zapošljavanja i vjerska pitanja.
MA STO DA DIZU CJENU NAFTE DA BI VLADA FBIH POKRILA ONO STO JE GODINAMA PROPUSTALA DA SERVISIRA,PA SE NAKUPILO DUGA,POSTO VLADA FBIH PREKO SVOJE KONPANIJE ZELJEZNICE GURA MRTVU PRIVREDU NA NACIN DA SE PO MIZERNOJ CJENI PREVOZA A KOJU ODREDJUJE VLADA FBIH UKOPAVA KONPANIJU A DIZE DRUGE FIRMEKAO STO JE ELEKTRO PRIVREDA KLAS KOKSARA LUKAVAC MIITLL STIL ZENICA NEKA DIGNE CJENU PREVOZA NA PSENICU SA 5 KM PO 1TONI NA 50KM KAO KAMIONIMA,PA NEKA OVI OVDJE GRADJANI KOJI SU TOLKO NE UPUCENI PLACAJU HLJEB KO U EVROPSKOJ UNI 2 EURA TO TRBA URADITI I ZELJEZNICE CE RJESITI PROBLEM NEKA SE NEDIZE CJENA NAFTE TO JE SITNO,NEMA TU PARA,SAMO POEKUPITI CJENU PREVOZA A DA SE DJABA VOZI
jel to onaj što od buđetskih para potroši 50000km izlet sa svojim poslušnicima u Berlin prošli mjesec .
ja se zovem KADRIC SAMIR i ja sam onaj priglupi Osamanagicev portparol sto nezna ni procitati ono sto mu je Osmanagic napisao. Imam papire da sam se skolovao u JNA odakle sam dobio titulu OFICIR JNA i sa takvim papirima radim u zeljeznicama i portparpl sam.
Isti slučaj je sa svim Javnim preduzećima,Eiekroprivreda,Vodovod,Gras,Toplane,Telekom,K.C.Koševo,JS RTV BiH.,...........................,a da ne spominjemo Organe uprave itd.!
Ukinuli vozove. Znači mašinovođe, skretničari, pružni radnici... nisu potrebni. Slijedi - otpustiti navedene. Administracija mora ostati jer neko mora da \"vodi papire\". :-)
STA JE BIJEDNICI sta ste zinuli...vokri vam sto guzeljate okolo nemate ni za kiflu...a mi zeljovci nista ne radimo hahahaha a imamo redovnu placu,,topli obrok,,uzivamo jarane,,nista nam niko ne moze..jer bez nas ne bi ni bilo ovo malo drzavice....sve vi ovo djaba pricate jaki smo ko nato...zato vam je bolje trazite posla i pozabavite se svojim problemima...
Glupi Osmanagicev portparol i oficir JNA se zove SAMIR KADIC SAMIR KADIC sto nezna beknut kad kao Osmanagicev portparol daje izjave na tv
FBIH jesi li ti onaj glupi portparol Osmanagicev, sa svjedocanstvom oficira JNA i sto ne zna beknuti na tv ? Smijesna gluperdo jesam imas li sta protiv....
ZFBIH jesi li ti onaj glupi portparol Osmanagicev, sa svjedocanstvom oficira JNA i sto ne zna beknuti na tv ? Smijesna gluperdo
cim je zasjeo u fotelju u OSMANAGIC je od zeljeznickih para odmah kupio novu limuzinu kod AC QUATTRO od svojih jarana Bakira Alispahice i Mire Siljka A redovne place pumpa i namijesta SDA, da ne bi bilo pobune radnika. Osmanagic je kabadahija i balkanski lopov koji ima restoran NELO na ciglanama, jahtu,zena njegova ima kliniku.U POMOC POLICIJA, UHVATITE TOG LOPOVA ! ! !