Medijski transfer
0
Oslobođenje kupilo magazin Dani
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://balasevic.weebly.com/
ovaj naslov nema smisla, jeste li culi ikad za padeze, znate ono nominativ genitiv...
I na sarajevske Dane pao mrak, šteta, to je bio dobar tjednik a često i odličan za Balkan, s obzirom da se kod nas mediji ne mogu pohvaliti baš velikom slobodo i neovisnišću. Nadam se da će preživjeti i neće doživjeti sudbinu splitskog Ferala.
libo me taki
Nazigu vas MUJO ;)))) heheeh....
Kakva revija govora mrznje! Svaka vam cast, ljudi...divim se vasem intelektualnom naporu u anonimnom komentarisanju (ili da kazem pljuvanju?).
Zna Pećanin kad će šta uraditi.Tamam na vakat.Iskreno šteta što sam doktorirao trebao sam biti Senad bilo koje vrste.
To su fuj novine propale zato sto nisu mogle vise lagati niko vise nije nasjedao na njihovu pricu pa ih niko nije ni kupovao tako se propasti i oslaobodzenja i avaz saff je nekad bio dobar dok su istinu objavljili pa se i oni dali da lazu tako da i oni propadose
@me, myself a...: Ako ne znas Ozren Kebo je u Graciji, koja je ostala u vlasnistvu Senada P.
Kako je lijepo uvijeno čuj Oslobođenje ma kakvo Oslobođenje da je kupilo kupili ga pivari . A zašto da mogu udarati u prazno po Avazu . Oni su bili svakako i propali jer im je tiraž spao na mizeriju i daj šta daš i đe ba zapelo . Nema Hareta i oručevića napušta se brod koji tone . Sad će Dane Vildana samo da zagrne i El Fatiha .
Odlična vijest.Baš kao što je u Hrvatskoj propao Feral Tribune koji je kenjao isključivo po svojoj hrvatskoj državi i publici tako je riknulo i ovo smećarsko antibosansko glasilo zvano Dani.Jednostavno nijedan pametan oglašivač i biznismen neće plaćati beskonačno pljuvanje po svom narodu te čitati isključivo crnjake i depresivne budalaštine.Još da se ugasi i ona fekalija zvana \"slobodna bosna\" i možda onda nekada konačno dobijemo pristojnu novinu koja će afirmativno pisati o svojoj državi i narodu.
OVAJ DEBELI BI SVOJU M.A.T.E.R. PRODAO, ANE NOVINU
i jedna jedina nezavisna novina ode sad ADIO-RAHMET DUŠI danima
1.Glasnogovornik studentskih protesta,neke davne godine u Sarajevu-brzo se nagodio s UDB-om i ocinkao studente. 2.Radio za UDB-u, dolaskom nacionalnih stranaka postaje glasnogovornik Aliji Delimustafiću,Alija mu dodjeljuje stan u Sarajevu-kad je pao Delimustafić hulja mu se napila krvi kroz svoje tariguz novine. 3.Dobio lovu od rahmetli Izetbegovića da obnovi novine,čim su mu uplatili pare Soroševci odmah počeo da pljuje rahmetli Aliju,njegovu familiju,a kad su mu pare davali te mu se pare nisu gadile. 4Pljuvao Brajkovića za jeftinu struju koju mu je davla Elektroprivreda,čim je Brajković objavio dva-tri oglasa Aluminijum Mostar postaje sinonim uspjeha u Bosni.Brzo zaboravio aparthejd koji je nomad Brajković provodio u Mostaru. 5.Pljuvao Harisa,pominjući mu familiju,brata,poginulog bratića kao neke kriminalce i ubice,čim mu je Hare uplatio cifru na račun Smrdo odmah promjenio ploču i počeo da ukida Hareta u zvijeze. Hulja ostaje Hulja!!!
AONVDSFDSBS Samo tako.