Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra vijest, želim mu svako dobro
@starbuck to govori kakvi komadi budala sa elementarnom nepismenošću iz geografije komentiraju vanjsku politiku
kad su skuzili da su bivsi jugosloveni, posramili se otmicari i pustili ljude na slobodu.. samo zabar je ostao zarobljen.. a znamo svi koliko italija duguje libiji i koliko su pokrali od gadafija....
treba provjeriti da nije primio islam :)
Neka bude sretan da ga Dodik nije izvlacio...
Drago mi je da je čovjek slobodan. Po nacionalnosti može biti foka, svejedno mi je, ali ne volim kada nevini pate, ma kako se oni zvali. Petre, idi svojoj porodici.
Samo da kažem da je kljix velika s.isa vunena što je sakrio komentare za onu vijest o Srebreničanima sa slikama. Pustite komentare nek se Bošnjaci i ostali uvjeravaju da ideologije genocidaša još uvijek žive i da bi isto radili da mogu opet!
Nisam shvatila iz teksta, jel naš ili je Srbin? A na kraju krajeva boli me briga. Pozdrav iz lijepog, sunčanog i vrućeg hrvatskog Mostara. Ja odoh kasnije na bazen kod prijateljica i fućka mi se za sve. Rashladit ću se kao ikad do sada, a idući tjedan radim tetovažu na gležnju :) Bliži se 23. godina, vrijeme je hehe.
Hvala bogu da su slobodni!
Ovog covjeka je samo Josip Broz Tito mogao spasit i niko drugi. Petre slobodno se zahvali bivsoj nasoj drzavi!
sta ce ljudi nisu znali sta ce s njim :)
Skontali ,Bosanac ,nema ko da plati otkup pa ga pustili
Kaze pustite covjeka oni su gora jad od nas..