Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj Niksicu i uci se kako se sastavlja Dream Team !! Princip je isti, sve su ostalo nijanse.
Mozda bi Izetbegovic dobio da je zasluzio da dobije!
Tesko bi bilo tog Dream teama,da 90% igraca nije odraslo u inostranstvu,pogledajmo ima li medju njima i jedan iz nase lige?(ima Dzeko,a znamo kakvu je reputaciju imao u Zelji svojevremeno)
Hahahaha evo jos sportskih dogodovstina nasih bivsih sportista danas uvazenih politickih licnosti ... naravno akter je neprikosnoveni, jedan jedini .. Nedzad Fazlija. Uzivajte :-) PRVI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/11/29/3432636 DRUGI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/12/04/3435862 TRECI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/12/14/3442239 CETVRTI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/12/27/3450266 PETI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/12/31/3452925
Najbolji za najbolje :)
Lahko mi je za Nikšića lopova... mislim nije on jedini!!!
ma čovjek je ljudina
Dabome, nece Bakiru otić' :D
Ako je iko zasluzio ovu cast, onda je to Niksic, uvijek je na strani drzave i obicnog naroda. Svaka cast!
Vidi se da mu je drago!
Premijer uvijek uz gradjane BiH! svaka cast
Nikšić će ići na SP, a mi ćemo preko TV-a lagano...
Ja vise volim to da gledam preko TVa,imas usporeni snimak,koja blagodet bozija,haha.
Fino s Nikšićeve strane da pomaže FSBiH, ali je jadno da svi ostali sportaši nemaju priliku ni da ih se sasluša, a kamoli da im se pomogne. Žalosno je da se ova nesposbna garnitura političara oličena svim vrstama nepotizma pokušava omiliti našim herojima, samo kako bi popravili svoj ( nepostojeći) imidž, i kako bi imali mjesto u avionu na sljedećem gostovanju reprezentacije ( naravno, ako može i gospođa ministarka).
Vidi se ko je zasluzan i ko radi za bolje sutra!
10-ka je Misimović i ne može na tom drsu pisati ime nekog političara
Eto, savez zivi od karata pa da ne asikuje sa politikom... Zalosno je sto je samo Federacija sponzor reprezentacija i izdvaja novac za njih, ali takva nam je drzava...
Je li to simbolično nešto? On cca 10 mil ukrao ili se slucajno tako potrefilo?
Zasluzen je broj dobio, pokretac BiH, s gospodinom Niksicom idemo u napad, i mnogim je gol postigao, covjek koji posao svoj radi kao sto su nasi reprezentativci odradili!
Nadam se kume da si stvarno dobar komičar i da je meni samo teško da uvidim svu ironiju u tvom komentaru...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)