Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moderan proevropski orjentiran PEDERČIĆ kojeg SILUJE supruga po uzoru na “PEDESET NIJANSI SIVE” u HARDCORE obimu...
oklen znas ?
Hahahahaha...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije pošteno da Selim Babić bude 20 godina direktor KJKP Rad. Pa dajte ljudi i njemu neko ministarsko mjesto.
@Zmaj Gorinič Pravda za Selima! #pravdazaselima :)
Možda ambasadorsko, zaslužio je.Mnogo je SDA kadrova uhljebio tu tako da bi bila realna ova opcija.Svakako firmu iz sjene vode predsjednik sindikata i drugi nepismenjakovići koje je ovaj postavio.A znamo i zašto.
Postaviti čovjeka na mjesto Premjera u Kantonu temeljem stranačke politike a ne glasovima građana postaje frustrirajuća stvar. Do zla boga da se postavlja direktor meteorološke stanice Hrkanovci Donji na takav način, a ne na poziciju za koju se mora glasati, je eklatantan primjer korupcijsko- stranačkih ujdurmi nad glasačkim tijelom.
Prića se u raji da unatoč demantijima iz Ilijaške ekspoziture SDA strukturirane u opštinskom vijeću ove opštine Zolja ima maksuz selam iz Ilijaša kojeg će SDA izgubiti na narednim izborima. Dobro tu je ipak općina Centar koja vrijedi kao deset drugih.
Nemoj paša prezime mu govori sve a pritom poskok prohodo u sarajevu možeš misliti rodio se vidio poskoka i odma za rajvosa sa poskokom u bešiki jadna li nam je majka a čovjek se fali kako ono kako ono pa sa državnim parama ja bi i njemu napravio gače od lima a da ga nežuljaju neka otvori kamenilom pa čemo vidjeti znali kamen prodati pa on i na oranju nezna zemlje nači
Bice trotoara za sviju
Sa ovim likom voznja ide samo u rikverc!!!!
Najvece zasluge za imenovanje na mjesto premijera su mu: 1. Uhljebio vise rođaka nego njegov prethodnik 2. Pokrao vise drzavnih firmi nego njegov prethodnik 3. Unistio i doveo u kolaps vise firmi nego njegov prethodnik 4. Moze vise da ga primi i da aminuje i klima glooovom kad je u dodiru sa Bookirom odnosno bolji pushiqurac od prethodnika SDA kriteriji za imenovanje/uhljebljenje svog istaknutog LOPOVA I BANDITA na drzavne jasle
Rođen je 1964. godine u Nevesinju. Diplomirao, a kasnije i magistrirao na Saobraćajnom fakultetu u Sarajevu. Radio je kao šef Službe za komunalne poslove, u Općini Novo Sarajevo, a u periodu od 1999. do 2015. obnašao je funkciju direktora u Direkciji za puteve KS pri Ministarstvu saobraćaja. Od 2016. radio u JP Autoceste FBiH kao v.d. izvršni direktor Sektora upravljanja i održavanja, a potom kao v.d. izvršni direktor Sektora za opće, kadrovske i pravne poslove.
Konakovic jedini u nizu dosadsnjih premijera bio nesto transparentniji, za kojih su se nizali i povecavali milioni zaduzivanja komunalnih firmi koji su nestajali po djepovima struktura vlasti i opsti raspad sistema vodosnabdjevanja GRAS-a i ostalih i njemu se je moralo stati na put, a sad ce opet zavladati idila i lijepe govorancije u predizbornom stilu SDA i SBB govornika.
Djeluje načitano
eheeheheh ...adem Osa ili ti zolja premijer par mjeseci .... samo ludjak to moze prihvatiti
Da li je SBB sa ovim saglasan koji se izjasnjavaju kao opozicija, optuzujuci SDA dok se jedino nadju na istoj strani na vaznijim pitanjima kao uvodjenju akciza ili podjele profitabilnih i vaznijim funkcijama vlasti.
Od Bosne Zapad napravit' mogu samo šupci i dileri uz dobru drogu
Taj je Sarajevo prvi put vidio "u živo" u 25-oj godini.
Heblo te Sarajevo kad uopste birate lopove koji ovakve lopove uhljebljuju. Ali bitnije je izgleda hebati seljaku mater nego biti odgovoran glasac
Moze do oktobra, onda vam je kraj SDA 😀
Grande , samo GRANDE...!
Znači li to da će SBB i dalj epo medijima pljuvati po SDA a u parlamentima poslušno dizati ruke za njih ?
I ovdje će se dokazati principijelna kriminalna koalicija. SF SN
Za svaki ovakvu saglasnost SBB dobro i adekvatno naplati sa kontra ustupcima u svoju korist, a na stetu naroda i prostora na kojem djeluju.