Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam prilog, kazu doticni iz Islamske zajednice mislim da ce biti dovoljno tim 5 miliona, cast projektu a ljude u I.Z. nebi se grijesio i komentarisao
Čuj Sultan Ahmed... Što mislite što su bosanski kraljevi, kojima se tako ponosite, mislili o likovima poput ovog u čije se ime grade bogomolje sada. Ne možeš se istovremeno ponositi bosanskim kraljem i onim koji ga je pogubio. Očekujem onda da vam praunuci otvaraju islamski centar Radovan Karadžić, kad toliko volite svoje okupatore.
@Antlklix Pa šta se čudiš. Kad se svako drugi zove Muhamed u sred Balkana gde žive Sloveni(grupa naroda) onda šta dalje pričati.
U Doboju je takoder zavrsen istorijski projekat IZ kulturni centar uz donaciju g.M.Dodika.Kome? Bosnjaka tamo ima samo u tragovima.Devedeset procenata Bosnjaka dobojlija vise ne zivi tu.IZ je i kao SDA lopovska organizacija koja zbog svojih interesa izdaje i pljuje po svom narodu, odnoseci se spram njega kao prema primitivcima iz srednjeg vijeka promovisanjem srednjovjekovnih vrijednosti.Danas je 2020.
Odakle pare.
Prodalo se vakufsko zemljište, top lokacija, u B. Luci.
U principu,sve što se izgradi,trebalo bi da ima neku svrhu i "upotrebnu vrijednost",što bi se reklo... Ali,Zenica je grad sa dovoljno iskazanim karakteristikama (u bližoj i daljoj prošlosti) da bi se baš ovo moglo nazvati "istorijskim projektom"... "Prejako" rečeno,van svake sumnje...
Ljudi radite nesto korisno u zivotu, nemojte se baviti mlacenjem prazne slame. Samo naprijed dr. hfz Mevludin.
historijskog projekta??!! historijskim projektom se prije može nazvat projekat obnove škola, djeca nam nemaju osnovne uslove u školama (grijanje, prokisli krovovi, loši sanitarni čvorovi), a mi se busamo u prsa izgradnjom nekih islamskih centara. Užas
Tuge u Zenici kad im je historijski projekat izgradnja džamije! A grad sve jadniji i siromasniji, posla nema, mladi odlaze, umjesto radnih mjesta bogomoljke se grade🙈
jebali vas islamski centri, dajte pare za filtere za vazduh da se moze disati
Cuj historijski projekat pravljenje necega nepotrebnog. Pa napravi bolnicu, osevapi se vise
Projekat "Zenica na vodi" zapocinje upravo ovdje. "Velika biblioteka s čitaonicama, sale za predavanja, vrtić, centralni zenički mekteb, restorani, poslovni prostori..."
nek ķaze dotični ef. dizdarevic koliko ima stanova, obrta i keša na računu. i on će nama o islamu
Strateski projekt IZ. Eto neko bar neko u ovoj drzavi ima strategiju. Ili je barem uspjesan u provodbi strategije nekih stranaca.
Neznam zašto ovi zatucani islamisti napadaju komuniste. Komunisti su napravili sve sto imate i nisu prosili po svijetu. A za rat su krivi nacionalisti iz sve tri vjerske zajednice. Oni su tada vladali a ne komunisti i čak su vezali zastave da sruse mrski socijaizam. I dobili smo sto smo dobili.
Pa za islamsku zajednicu to je istorijski projekat
Bas je historijski projekat, u smislu da pocetak gradnje seze duboko u historiju
Nek se samo gradi, negdje ovo, ono.. Kakva je situacija u Juznom logoru u Mostaru, i jel zadovoljan brat Amir sa kenjcima?