Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj grade školu u fazama. prve dvije godine učionice za prvačiće ... poslije 18 godina sva djeca će ići u školu al neće imati fizičko. nema sale . zadnja faza
@The Maniac 1987, pogani KOS-SDA đeneral Ajnadžić danima je zamajavo javnost da ima dovoljno novca u budžetu Općine Centar kojeg nemilice i nenamjenski harči.
Oh, ne, članak u vezi općine Centar... Sad će armija SDA botova da krene sa pohvalama... Okušaću se malo i ja, možda me SDA unajmi: "Svaka čast, načelniče! Bez školovanja nema ni budućnosti!". Evo još: "Tako je, načelniče! Dok ostali šupljiraju, vi radite nešto konkretno!". Sad će me tek krenuti: "Ovo je projekat za svaku pohvalu. Neka škola, neka vrtića, neka zelenih površina. Samo naprijed, načelniče!". Ne mogu više, evo me stomak zaboli...
@Identolog, mora se i ovdje ugraditi KOS-SDA tender efendija Ajnadžić sa svojih najmanje 10%. Kada će Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo završiti istragu oko mnogobrojnih i nezakonito provedenih javnih nabavki u Općini Centar? https://www.nasastranka.ba/anton-rajic-opcina-centar-krsi-zakon-o-javnim-nabavka
@Identolog mimioro2, Vanja12, hordasica, Vedran itd. Uvijek isti i uvijek novi botovi...Pogledaj im komentare, javljaju se samo kad je nesto u vezi ovoga Mr 10% sa falsifikovanom biografijom.
Zna li iko kad će se izgraditi?
Bas lijepo sto se izdvajaju sredstva za skolu, koja ce nadam se uskoro zasjati u pravom sjaju. Bravo
Jako pohvalno sto se nastavlja gradnja skole. Ovoj objekat je od velikog znacaja i neophodan u ovom naselju.
Nastavak izgradnje ovog objekta je jako potreban. Vjerujem da ce mnogo olaksati roditeljima i djeci ovog podrucja.
Zasigurno jedan od projekata koji mnogo znaci roditeljima na Sipu.
Pohvalno da se istrajno radi na izgradnji ove skole koja ce nadam se sto prije poceti sa radom i omoguciti djeci ovog naselja kvalitetno skolovanje.
Svaka cast na ovom projektu od ogromnog znacaja za Sip i stvaranje uslova za kvalitetno skolovanje mladih.
Novi skolski objekat je od prioritetnog znacaja za ovo naselje i konacno ce rijesiti problem odlaska djece u skolu.
Sjajna vijest,ovo ce biti veliko olaksanje za mnoge roditelje i djecu koja su trenutno primorana da idu u druge skole.
Bas mi je drago da se nastavlja realizacija ovog znacajnog projekta,izgradnja skolskog objekta velika je potreba stanovnika naselja Sip.
Drago mi je sto se izgradnja nastavlja, moramo biti svjesni da je ovo veliki projekat i ako se hoce bas temeljno izgraditi mora trajati duze, u svakom slucaju velika podrska i pohvala za kanton i opcinu.
Svaka cast i kantonu i opcini na izdvojenim sredstvima koja ce bas pomoci da se skola sto prije izgradi.
Mislim da ovi ljigavi zlobni komentari nikako ne idu na ovaj clanak, jer zaista buducnost je u djeci u obrazovanju... vidi se po zlim komentarima da su ove ljige neobrazovano. Zato gradimo skole da bi djeca mogla uciti i napredovati u buducnosti.
Ovo je veliki projekat, tako da je vrijedno i cekanja, samo tako nastavite...
Da da to se trazi, svaka cast na efikasnosti u radu, jedva cekamo da djecica sjednu u nove klupe.