Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si @gggg malo veci kreten! milorada barasina srbi smatraju izdajnikom, sikaniraju mu porodicu u banjaluci itd.itd... to je jedan od rijetkih u pravosudju koji barem pokusava biti \'tuzilac\' a ne srbin,bosnjak,hrvat.itd.itd... Da znas ista o pravu - onda bi znao da tuzilac nece podici optuznicu koja nije cvrsta i koju ce mu lako oboriti. Onda je pogotovo izgubljen slucaj.
jel ce to govorit milorad barasin onaj kome su \"ukrali\" lap top na isti dan hapsenja ejupa ganica? i milorad barasin koji pusta na slobodu srpske ratne zlo-cince, koji ne optuzuje i hapsi srpske ra-tne zlo-cince, koji se ismijava i ponizava bosnjak ei silo-vane zene koje su srbi sil-ovali, aj koji je postavio srbe po citavom tuzilastvu bosne i hercegovine s cim je dozvolio da se srpski ratni zlo-cinci, kri-minalci, ce-tnici fa-sisti opet naoruzavani setaju bosnom i hercegovinom, taj koji je sigurno dao imena svjedoka ra-tnih zlo-cina srbskih ub-ica i sile-dzija, aj koji se igra s bosnjackim zrt-vama, svje-docima ,ejupom ganicem, ilijom jurisicem..... i milorad barasin koji uporno ne TRAZI isporucenje srpskog monstruma ka-sapina sarajevske djece \'vlahovica batka.... milorad barasin= zastitinik srpskih ratnih zloc-inaca, sile-dzija i krim-inalaca na celu sa miloradom dodikom!!!!