Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I d i o t i koji ne žele pročitati policijski izvještaj o tome kako su se dvije babe pomlatile. Ali navikli smo da je OSCE na strani Bošnjaka i njihovih islamofašističkih čmaroliza, ništa novo.
Druže Tito, ipak si trebao biti još efikasniji...Jedini si ti imao lijek za ove ustašetine...
kako neprihvatljiv kad su je napali zlajini sdp koalicioni partneri, što bivši što novopečeni. Nemojte sada talasati nije njoj ništa bilo. par šamara. hajde ba.
OVO je samo dokaz da u Hrvatskoj i kod hrvata nema demokratije, samo što njima odgovara to je istina???????????? FUJ GADE MI SE GORI SU OD KOMUNISTA?
Dok god budete slali u te klerofasticke srezove proteste umjesto specijalaca nista se nece promijeniti.Ali specijalce iz Sarajeva,a ne preobucene ustase koje pustise Knezovica
Vedran Puljic !!!!!?????