Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, al treba pomoci covjeku koji hoce da radi, a ovi sto su dobili krov nad glavom su ljudi bez buducnosti, kockari, pijanice, ...valjda i oni dodju nekada pameti i pocnu vjerovati u Boga i pocnu raditi pa da i oni nekome pomognu.
Dobra Gara na drugoj slici
Ja odijela i maco ministra!Da to je isti onaj ministar kockaste glave koji je povratnicima u Srebrenicu naplacivo' bolesne junice iz Bugarske koje su sve,ama bas sve pocrkale a sad banke terete tu bijedu i sirotinju po 700 km.Ali eto,uslov SDA za podrsku Camilu D. je da ne proziva vise ovog dobroTvora
Bolji su, nego što su imali