Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja predlažem da vi primjereno napravite hotel od njega, barem ću te na taj način profitirati.
pošto je polupansion?
Angazovati zatvorenike na teški fizički rad. Mješaj cement, obradjuj kamen, poljoprivreda. S time bi se profitiralo od zatvorenika, a stvarali bi društvenu korist.
tako je nekada bilo.......sada zatvorenici idu u zatvor na godisnji odmor.......potpuno se slazem s tobom.....na posao i tezak rad.......
@GuessWho Samo komentarišem i ,živim u svom svijetu :) Oko 20% Američke poljoprivrede doprinose njihovi zatvorenici. Bukvalno su napravili firmu od zatvora, od kojeg svi profitiraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Valjda cekaju da kone zvucno ime prvo useli u njega vjerojatno vec krajem godine
Joj damije otic iz ove vukojebine makar na godinu dana ! Da vidim zivota malo :(
-- hitno otvoritu za tri mjeseca :))))) Ne gradi se ni cijelih 20 godina ! Nema otvaranja zatvora dok se ne zatvore IZBORNE KUTIJE ?? Ko je na vlasti bilo gdje a pogotovo u ovakvoj lopovskoj zemlji SPREMAN iskopati grob za sebe ??
Zamislite koje ćemo pare da sačuvamo kad ga napunimo s ovim pohlepnim političarima.