Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake hebace te Erdoan u picqicu..
Marva s lažnim podatcima se zaputila u svijet . . . ??? Šta li oni misle i kud li su pošli i kojim poslom ... ???
Koliko ste vratili iz Srbije cetnika sto su sigurno ubijali po BIH,Rusa,Grka,grebo li vas tata...
Đe ona Kitarovićka da je zovnem na kupus kalju? Nema mi supruge dva dana.
SVIMA SAM SE OSVETIO SAMO OCU NISAM,ON JE JEBAO MOJU MAJKU A JA NJEMU NISAM.
Definitivno sam bila u pravu, da si bolesnik svoje vrste,mislim ko još želi općiti sa svojom babom, majkom svoga oca. Bljak! Da odeš liječniku, preporučio bi ti vjerovatno liječenje strujom. Jer činjenica da nam se djeca odgajajju među bolesnicima poput tebe je zastrašujuća.
pa ovdje samo šljam i dolazi
U zadnje vrijeme jako je tesko uci u BiH bilo kom strancu koji dolazi iz neke islamske zemlje, nek oni vracaju Turke, a Grci, Rusi, Cifuti i ostala bjelosvjetsa bagra je itekako dobrodosla
Vrlo retardiran komentar.
mrš
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zasto su vraceni? Ima li nacin da se sankcionisu pa onda vrate, ili se svako moze zaj.... s ovom drzavom pa ako mu prodje super, ako ne onda nikom nista!