Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svaki Dan hapsenja vasih pripadnika. A glavni baja nedodirljiv. Ima Jo's baja, a ja mislim na vaseg baju
Ima kod Vaskovića sve o napadima , kamioni droge narko karteli i zaštite ubica, čak policijski inspektori prevoze u gepecima ubice iz država u države
Ako se dobro sjecam, sef je uhvacen spustenih gaca, tj kako se slaze s Tadickinom konstatacijom da se "visoki kriminal ne dira". Ako to nije najdirektnije podrivanje stabilnosti drzave, e onda ne znam sta jeste
Kad Osman Mehmedagić pokaže diplomu vjerovaću vam, i kad Muris Druškić ode u penziju a ne da mu 3 i po godine produžujete ugovor o djelu.
OSA radi odličan posao. I tacno je da se vodi hibridni rat. Treba im skinuti kapu. Prvo se treba boriti s krticama unutar OSA-e pa onda sa leglom obavještajaca koji svaki dan regrutuju nove članove. Samo na portale treba uci i u komentarima pogledati koliko lažnih imena koliko novih profila a koji služe za širenje mržnje i potpaljivanje situacije.
Napadi na Agenciju su hibridni rat, kazu. U ratu je sve dozvoljeno. tako da se Agencija okrenula kriminalu i kriminalcima...jer eto rat je.....Hibridne gluposti. Ukinuti sve,drzavu na fabricke postavke, politicare pozatvarati kao Kineze u Ikeu...i napraviti gradjansku BiH!!!
svak casti OSA-i i cestirke, a mudro je sto su poceliizlaziti u javnost sa saopstenjima, napadi na ovu agenciju i druge drzavne agencije i institucije traju duze vrijeme a u njima ucestvuju i glupi bosnjacki politicari i placenici, na veliku zalost, jos su gluplji oni koji to rade a ne vide da ih koriste srbija i hr.
dok oni koji to svjenso rade su isioti, a slobodan vaskovic je isto jedan od takvih kada napada osmicu on diskreditira agenciju i to je cilj i svrha, on je igrac veliki sila, i zato mu niko ne smije nista u rs, jer sta sve pise lik to krimosi ne prastaju, a nece da kaze da je OSA i agencije BIH zasluzne za otkrivanje svega i zato OSU podrzava EU, ameri i sl. i sve zapadne zemlje normalne,
Što lažete pred izbore ? Treba vas optužiti za dizanje tenzija i širenje straha.
Drzava milionerskih patriota i privatnih institucija, ostali prezivljavajte kako znate
Sacuvaj me Boze bh. Institicija, patriota, predizbornih branitelja bosne i ostalih cudovista
A kad ćeš ti 8 u penziju. Davno si trebao (prije 2 godine). Nekim djelatnicima je dozvoljeno raditi i poslije penzije i to godinama lafo potreban kadar, a šta da umru kako bi se tada moglo bez njih. Dajte prvo unutar OSA-e poštujte zakon pa onda blatite druge. Ruzno je što su djelatnici OSAe duboko zaglibili u necasne radnje.
Pali su veći režimi. Puno veći.
Institucije BiH, počev od najnižeg nivoa-opštinskog pa redom kantonalne, entitetske i državne su već 30 godina leglo korupcije, kriminala, nepotizma i baze hiljade neškolovanih uhljeba i poslušnika.Zar takvo što zaslužuje postojanje i poštovanje?
Kada pogledam ovaj znak agencije pitam se koliko je godina imalo dijete koje je ovo napravilo. - PA BOLAN, SVAKI STUDENT AKADEMIJE MOŽE OVO NAPRAVITI DA BUDE ZA IZLOŽBE I SEVAPA DA SE ZARADI KADA MU SE PLATI
Upravo maloprije gledam taj amblem, i razmišljam kakav je ovo "debilni" znak za agenciju, ko je ovo smislio? Šta uopšte predstavlja... Tri strelice usmjerene prema BiH?
jedino vas tako moze pravda stici. Vjerujem da vam je prpa
institucije već vode rat protiv nas 25 godina pa niko nije procesuiran zbog toga
Sad mogu lakše zaspat! 😂
Vidite sira javnosti, kada su ljudi na celu ovakvih institucija neobrazovani, kako percepiraju stvari... Oni trguju sa narkoticima, umjesto da se bore protiv trgovine narkoticima.
A klix ih brani.