Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada zamislite direktora Edisa koliko je morao da trazi pomoc od stranih investitora, uh svaka mu cast, izborio se pravo za generacije ucenika u skoli, sadasnj i buduce. Bravo Edise.
samo ime skole je obecavajuce.
Neko od klixovih "novinara" izgleda nije pohađao ni osnovnu školu, a kamoli završio žurnalistiku. Ispravno je OŠ "Duboki Potok", a ne OŠ "Duboki potok". Ko sve ne radi...
i SDA opet smjenjuje ovog direktora jer je (barem po mahalskim pricama) ova skola "pripala" novom koalicionom partneru SBiH. toliko o depolitizaciji obrazovanja.
u mojoj skoli, direktor SDA-ovac, nastavnik sporta u zatvoru (pedofil)... pedagogica kurava :)
kunta kinte od kud znaš
Kupujte domaće mlijeko, sir, vodu i med!
Boli kita vlasti za vas. Da nije bilo zapadnih donatora pocrkali bi.
čestitke osoblju