Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je opremljen sve i jedan Airsoft klub u BiH nego ova smijurija od vojske..
@zero.cool nedaj boze rata ova smirujluja cete braniti a tise uhvati noge il podruma kao u ratu sto bi pa sad ovdje pametujete
@zero.cool Ne pričaj gluposti kad pojma o životu nemaš
Treba opremiti MUP-ove TK, ZDK, KS, BPK, USK i SBK najmodernijom policijsko-redarstvenom opremom, spremnom da odgovore na najvece izazove globalnih prijetnji poput terorizma, ratova i sl. Ovim MUP-ovima trebaju Apach-helikopteri, interventni vodovi sa teskim naoruzanjem i materijalno-tehnicka sredstva koja ce prerasti OS BiH.
Ovi MUP-ovi moraju redovno odrzavati redarstvene vjezbe i biti spremni na teritorijalnu odbranu, kao i sposobnost da u slucaju potrebe interveniraju na cijeloj teritoriji BiH. Takodje je potrebno imati najmanje 50.000 rezervista, spremnih za mobilizaciju u roku od 24 sata.
Gdje ti je HNK? I tamo su Bošnjaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ipak ostaju na Ovako pasteti i cetvrtini hljeba na vojnim akcijama.
Sve ce vam dati vase je samo da idete i ginete u "mirovnim misijama" za male pare i tuđe interese...
A šta ćemo za moral kod vojske a sa ovakvom stanju nepravde i rasula pljačke i cirkus od pravosudza i ne može biti morala osim samo da se je na platnom spisku
Sve ce dobiti njihovo je samo da idu u "mirovne misije" i ginu za male plate za tuđe interese...
Ja sam vojnik srece, mene metak nece. Nek' se cuva dusman kleti...Srbija je eno uplatila avans za kineski S-300 a Bejha jos uvjek kod uniformi i toplog obroka.
Sve to treba na biro natjerati.. 600 ih se opet uhljebilo.. Ko ce to sve placati.. Drzava zivi na kredit a primaju 600 novih parazita da dzaba jedu nas kruh.. Nek bosi idu na granicu i Redzepu ciganu vracaju dezertere sto ih Vi migrantima nazovate....
To Će Fikret najbolje završiti.
A ko će vam nosati te nove uniforme kad otjerašte ljude iz vojske. E jedino ovi oficiri iz civilstva što dovodite. Od najbolje insttucije u državi napravili ste lakrdiju.
Ne znam kakva ce biti, ali sam siguran da ce ih platit kao da ih je radio giorgio armani osobno.
Ovako je nama Bakir u ratu omogućio džempere odma je sve lakse bilo
Podijelio ih u avgustu tek, a do tad lezao u trezoru na njima da mu je mekse :)
Od JNA do šminkeraja🤮
Pa neki dan su dobili nove,pa ovo je javno pranje para
Sanele sta velis za ove uniforme, imas li ti jednu