{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Oružane snage BiH angažovane u potrazi za nestalim Miloradom Baltom

20.10.2015. u 16:25
3
18
Oružane snage BiH angažovane u potrazi za nestalim Miloradom Baltom
3
Oružane snage BiH angažovane u potrazi za nestalim Miloradom Baltom
Foto: Arhiv/Klix.ba
Iz Ministarstva odbrane BiH saopćeno je da će Oružane snage BiH na zahtjev Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske i općine Istočni Stari Grad, od 21. oktobra do daljnjeg angažovati 100 pripadnika OS BiH u potrazi za nestalim Miloradom Baltom.
"U skladu s procedurama, putem Ministarstva sigurnosti BiH (Operativno-komunikacijski centar 112), a na zahtjev Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske i opštine Istočni Stari Grad, Oružane snage BiH će od 21.10.2015. godine do daljnjeg angažovati 100 pripadnika OS BiH u potrazi za nestalim Balta Miloradom", saopćeno je iz Ministarstva odbrane BiH.

Angažovani pripadnici OS BiH će biti upućeni iz jedinica Operativne komande OS BiH, sa zadatkom pretraživanja lokaliteta Bulozi-Gradište, općina Istočni Stari Grad.

Milorad Balta, nestao je 12. oktobra 2015. godine, a u potrazi za nestalim do sada su bili angažovani pripadnici MUP-a RS Pale, pripadnici Gorske službe spašavanja RS i Gorske službe spašavanja FBiH, te mještani i lovci iz ove općine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: