Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covic y..be Cvijanovicku a Dodo mu zanosi jaja na krivinama !
Sto tu svirate kur** , idite i cuvajte granicu !!!!!!!!!!!!!!!!!
🇧🇦🇺🇸❤️🇧🇦🇺🇸❤️🇧🇦🇺🇸❤️🇧🇦🇺🇸❤️🇧🇦🇺🇸❤️🇧🇦🇺🇸❤️🇧🇦🇺🇸❤️ ⚔️🇧🇦🇺🇸⚔️ 💪🏾💪🏾💪🏾💪🏾
Orkestar i hor evropske komande Oružanih snaga SAD-a večeras je zajedno sa vojnim orkestrom Oružanih snaga BiH održao koncert u Domu OSBiH u Sarajevu. "Kako je to lijepo procitati,a tek kako je lijepo slusati!"
Đikanima treba puštati livestream ovog eventa, ledi im se krv u žilama..US army i ARBIH
@JirenTheGray Bravo, hvala na ispravci.
Srbi su ruske prostitutke, ovo "srbi" sam napisao velikim slovom samo radi toga što je početak rečenice..
svirali k za male pare na kratkim radio talasima
U Sarajevu izveli* ne u Sarajevo.Jel se to neki sandzo zaposlio kao klix novinar?
holivud,njihove imperijalisticke trupe sirom sveta,razne agencije nevladine,njihov kapital i svasta nesto je u sluzbi onoga sto se zove americka meka moc a ovaj koncert je deo te kampanje ali lepo od americkih oruzanih snaga sto im je jasno da je bh tronarodna,federalna drzava i koncert odrzavaju i u mostaru i u turskom sarajevu i u banja luci.
"sila" nasa skontala da nema para bez muzike :)