Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hladnjaci, šetnica??? da to nije po boošnjoočki šadrvani, meraja, aaa nesretnici, kud gonite?!
Super je ovo vratiti se u stare dane bezbrizne i lijepe.Svaka im cast,puna podrska
Ovo je ona staza što je za olimpijadu napravljena... neka, ubilo je vrijeme da se malo pokosi ono šiblje okolo što je prekrilo asfalt iz '83-e, mada sam se ja provlačio i preko žbunja, meni izgledalo k'o neka lokalna Atlantida 😎
ljiljane posaditi obavezno .
I zastavice sa ljiljanima staviti, nek se zna ko maltu mijesa a ko visak nosi
"setnica" jao jao sad bi rvatina sa facebooka reko "nisam ja setnik da hodam setnicom" suje tromajke
Želim vam mnogo lijepih uspomena na ovoj planinskoj ljepotici. Često sam išao gore, što žičarom što pjehe. Nikada ljepšeg zraka ne osjeti nigdje kao gore kod Brusa.
Nisam bio u parti fazonu ovog vikenda. 1dis i DonnDamirEfendic su to primjetili. Petak i subota večer, London, Mortons Club... ni 1dis ni ja nismo "imali posla" :)) sa influenserkama. Iskreno rečeno mislim da sam se zaljubio... 1dis je bio posvađan sa ženom zbog čestog provoda s nama tako da nije bio raspoložen. Ja sam samo gledao telefon očekujući poruke na viber, nisam mislio ni o influenserkama, ni seeksu, kompaniji... nego samo o Njoj - Sarajci, ljubavi... i pio štok.
aferim skaka... sve pohvale za ovo kad te maltretiramo zbog gluposti, moramo nekad i pohvaliti. red je
@ispocetka ne vidimo ni tebe?!
@ispocetka glupkoooo hahahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)