Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kralju ! :))) hahhahaah jesi me nasmijao :))) mozda zbog toga sto sam isto i ja pomislila :))))
Ja mislio da su djelili auto sjedalice a oni jos kazne poceli pisati :-(
akcija je za pohvalu - nema sta! ima samo jedna mala sitnica - cijena djecijih autosjedalica na bh trzistu (ovdje podrazumijevam one u ispravnom stanju i prilagodjene uzrastu djeteta). Zasto se u ovakve akcije ne ukljuce prodavci djecije opreme ponudivsi nizu cijenu za autosjedalice - koje sa ciframa od preko 300 KM samo skupljaju prasinu na policama prodavnica? lijep pozdrav
Nedati izvesti djete iz bolnice bez toga )))
Iz pouzdanih izvora znam da ovo udruzenje nije parazit jer nije ni feninga dobilo ni od jedne drzavne institucije. Sve sto rade rade iz vlastiotih sredstava, tj clanovi Udruzenja svakodnevno i po potebi doniraju sredstva za rad. A ljudi su uradili pravo dobru stvar, promijenili su zakon u ovoj drzavi kako bi osigurali barem minimum sigurnosti za nasu djecu. I oni su ti koji se brinu o drugoj djeci kada vec njihovi roditelji ne zele. A najlakse je reci \"ovo su paraziti\" i sjediti i gledati kako nam djeca stradavaju.
Udruženje za zaštitu i sigurnost djece \"DjeCa\"? Pa, dokle vise ovaj parazitluk, nemam sta radit u zivotu, idem osnovat \"nevladinu organizaciju ili udruzenje\", a placat ce me, naravno, vlada iz budzeta. S.M.R.T. parazitima!!!
Bravo za policiju! Jos da ste pokazali statistiku bilo bi super, jer vecina kaze \"ma sta ce mi to kad ih vozim samo do....\". Upravo na tim relacijama \"samo do....\" je preko 90% nastradale djece.