Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva teleta glade muda jedan drugom
"Eh, kakve je Pešta kupleraje imala." u kom li Orban kmekno
Zanima me samo hoće li orden završiti na zidu kancelarije Orbana, pokraj karte Velike Mađarske, u čijem je sastavu Vojvodina. Ako Srbi polažu neka historijska prava, imaju li ih Mađari?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
orba vidi ti to da nije ukradeno
😂😂😂😂😂😂
Orban je skapirao da RS ekonomski tone, sad je tu došao kao lešinar da uzme svoj dio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvi ste vi idioti,to svijet nije vidjeo,jedan mali narod koji je u bivsoj Yugi bii voljen,tada ste ucili srsko hrvataki jezik,izjasnjavali se kako vec jeste,bili simpaticni...mahalasi,a sad se nesto konfrcite,ratim dugo godina komentare i za clanke o Srbima,a i o Hrvatima,samo izlivi mrznje od nemoci...i cudite se sto se Hriscani sprdaju sa ovom drzavom,zelim od sveg srca i Srbima i Hrvatima,da se kotarisu vase bijede,ne mozete nas na silu nista natjerati,mozete samo da kmecite.
Kad dva nizerazredna kvazi polikitara glume drzavnike samo rijaliti ,ne znaju sta ih sutra ceka al bitno je ordentlich dijelit,da nije zalosno bilo bi smijesno
Kakvog samo otpada ima u politici
Po, erem vas sve skupa. Ti ode a mile kod tete na onu stolicu. Dobro casni sude! Ide robija ata.
Kako ce ogrlica fino da stoji orbanovoj kravi steta sto nema zvono muuuuuuuu
sad kad ga je darovao sad nek ga vodi u krevet,a mala nek veže kera ujutru
kepec i gorila - kakva idila...hahahah
Ha ha hebo orden ako nije orden sa likom Bajazitovog punca.
Sta ce dva klosara mogu se takmiciti po velicini glavusine,debili i jedan i drugi
kad Dodik podje pricat o podanicima eeeee grne rane eto ti samo clanci vire Dodo,a moras i Putku da se uvlacis jadna li ti majka ne bi ti bio u kozi
Trebali ste mu dati orden sa dva ukrstena k.rca okrasen sa pic.inim dlakama.
Rezime: Orban dodje u zvanicnu posjetu BiH, ode u BL, dobije orden povodom neustavnog praznika (09.01.) bas danas kada je oficijelno pocela agresija na BiH? BH Diplomatija treba da poduzme nesto! Orban persona Non-grata!
Pa Dodo ugrožen = srbi ugroženi. Rusijo, mađari, srbijo spašavajte Dodu malog švercera.
Ovo nije običan državni akt - pa naravno da nije. PiSi nije država. Dođi kod nas u mjesnu zajednicu dat ćemo ti veći orden. Tacnu sa lažnim pozlatama i lentom Izeta Fazlinovića.
rodila majka dvojicu šizofrenih fašista...