Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj garant nije iz SDA. Sta cemo sad pisati 🤕
ma ima kandidata na pretek :)
@bosona.info geni su to
Ćobanu sa Glasinaćkog polja dati da čuva oruźje ??? To samo kod nas moźe !
10 godina minimalno treba da dobije..
uciteljica Lela te nije ucila postenju....
Na drzavnim jaslama, sve redovno, beneficirani radni staz. Plata nije mala i ono krade. Pa gdje ti je pamet odnosno dali je imas???
Krv nije voda :)
Pale, Sokolac, Kaljina, Vlasenica, Zvornik, Srebrenica, Karakaj i razna skrovišta ( za koja se naravno zna) na području Romanije imaju ilegalnog i raznog naoruźanja koliko i Šesta Ameićka flota. Sad je bitan ovaj seljober za nešto što svaka vlaška kuća posjeduje :)
Zvornik i Romanija su inače jako spojivi. Dok vehabijska i razna askerska udruženja sve šire mir i toleranciju automatskim puškama po raznim vukojebinama u Federaciji...
e bas da vidimo kako se vojska ophodi prema kradljivcima, ako i oni ne uzvrate adekvatnom mjerom, jebi nas
e bas da vidimo kako se vojska ophodi prema kradljivcima, ako i oni ne uzvrate adekvatnom mjerom, jebi nas
Data na ,,cuvanje,,vojna oprema,,cetnicima,,. Da,,bog sacuva,,😋
nado se da niko neće otkriti? tip je definitivno retardiran
nije tip retardiran nego su srbi vazd tako radili, šta ti misliš otkud našim komšijama, kalaši, mitraljezi, bombe i ostalo na početku rata i ko je za to odgovarao.
Ukradeš nešto da preprodaš lopov si,a ako urades milione marake nisi ukrao nego pronevjerio.
Doguraće ovaj magacioner do kakvog direktora AIDa, ko i Osmica
Mala plata rođak :)