Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Mashala.... A sto se po Prozoru-Rama i dalje setaju oni sto su tamo radili zlocine nad Bosnjacima, to nije neka bitna stvar?! Vase vrijeme za HB je davno proslo, i zbog toga se desilo i ovo sto sada citamo i ostalo koje ste vi donjeli Bosnjacima poslije srba! Imali su ovi od koga i naucit.
E jest vam pravda! Komedija od drzave i sudstva i prava i svega normalnog. A usput receno glavni krivac za bugojanski uzas i dalje na slobodi. Eto vama takva drzava, vrijeme je konacno za HB.