Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nemojte njega, on je Srbin, on je nevin krivi je VAR, pardon, Hag je kriv.
cim je usao u prdekanu, cimer ga srdacno docekao i pitao ga: - i...sta volis vise da budes...mama ili tata ? a on kaze....tata.. - eee dobro....onda dodji da popusis mami...
@VENIVICI goca trzan na aparatima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lijepa vijest!
to znaci, u KPD Zenicu stize nova drolja
Ovakvih je puna rs. Svi isti.
Treba ga jebat i to omotat oko q.. ca šmirgl papir i bez vazelina
zulfo dumanjić i njegove ustaše iz Rogatice je ovo isto rsdio sa Srbims u wwratu!!! Da ovaj nije potomak njegovih žrtava, aaa?! Rogatičani nedajte mi lagati?!)
Jeli i ovo srpski "heroj"?
i tako nastadoše novi vekovni sveti srpski gradovi i mesta višegrad, rogatica, srebrenica, prijedor, foča, zvornik, vlasenica, bratunac ... zahvaljujući neznanim hrabrim srpskim junacima što na bojnom polju silne rane zadobiše al ljutog do zuba naoružanog neprijatelja samo svojijem junačkim srcem pobediše.
@danmarino pa momče ako misliš da jesam onda zasigurno zaslužujem žešću kritiku od tebe
Sta's je6ajiga,pravi predstavnik dzikana ! Ima se ko brinuti o nejmu u zatvoru
Zapalit 57 ljudi??? Bolesnik treba ga na lomacu polako pec, debil genocidni!!!!
Što si to brke objesio?
Kuhaj ga u vrucem ulju.
NA KOLAC CETNIKA
Sad ce njemu Bakira i ostali prirediti docek kakv ce pamtiti dok je ziv.Jedva su cekali da koncert pocne 🗣👊
ima Bosnjaka koji su svjedocili u korist Lukica,sjeme im se zatrlo kao i ovom drugom od kojeg se trese Kusturica
@zadaviodvojicu i zauzvrat silovao, ubijao i pljačkao
uzivo sudjenje kao i Turkovicu da cujemo sta su radili zllikovci
Sjekiricom ga svakih sat po malo sjeckat.
Samo bih molio gospodu da mu gusle zeljezne naprave od kreveta i vise fi promjera flauta..bez starca nema udarca..kad se podje izvijat..pa ga u deku umotat i malo ga po plucima..pa mu gusle malo u anale a flautu do glave..da svijetli ko bozicna jelka
Pleme li ti genocidno, okot li ti genocidni ebem!!!!! Smradu genocidni, četnički!!!! Jadu. Bio samu toj uličici, bio sam u toj avliji, u toj kući sa podrumom u koju ste strpali ljude...... Gledao sam i i srbe, komšije, koji okreću glavu kad se skupe ljudi u avliji da obilježe mjesto stradanja. To samo poremećen um može napraviti!!!