Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možeš biti čistačica ili portir u javnoj ustanovi ako ne predaš uvjerenje da se protiv tebe ne vodi krivični postupak, al' zato ko ima optužnicu, to ga direkt kvalifikuje za rad u nekom organu uprave.
A lijepo pise da je Bilmezina "sljedeći kvalificirani subjekt iz reda SBB-a". Tako da ne sumnjam da je uspjesno zadovoljila sve strane u procesu. I nema veze za krivicni proces - ona je jamacno nevina.....
za sirotinju: nemojte se bavit kriminalom jer ćemo vam tražit dlaku u jajetu kad se zapošljavate. za bogate: odradite par kriminalnih djela da biste dokazali lojalnost i uskačete direktno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podržao je 51 zastupnik, a protiv nje se vodi postupak na sudu , svaka vam čast zastupnici lijepu ste nam poruku poslali
dajte da vidimo ko podržava kriminal
pedercino,to samo tebi može da prija,meni ne!!!!
kome li je ona odsvirala flautu
To je cjena lažnog svjedočenja na Sudu BiH i pripadnosti organizaciji Fahrudina Radončića u koju ju je uvukao babin sin nespretni obavještajac i vječni sekretar Bakir Dautbašić, ostale privilegije za ležanje i hrabro držanje Bilsena tek očekuje da nebi razvezala usta i osvježila pamčenje u korist istine. Pogledajte samo dokumentarni serijal: Fahro I i Fahro II, pametnome sve jasno, ali vrijeme če pokazati kako če ovo sve završiti.
sve ovo treba u penziju, postaviti mladju generaciju koja jos nije iskvarena i korumpirana.
Azeme poznajem je licno dugi niz godina bile smo radne kolegice dok je radila u Hitnoj.
Normala 99 mama ti je kurva sram te bilo.Ja iznosim svoje misljenje a ne blatim nikoga vidi se kakav ti je kucni odgoj.Po stoti put kazem da ne pise ona i nije me briga sta ostali mislite o njoj ja imam svoje misljenje.Vasi minusi me ne interesuju a nije ni cudo sto nam je drzava ovakva kada vi ovdje svoj hljeb jedete a tudju politiku vodite.Prvo pometite ispred svojih vrata pa cete vidjeti sta sve ima kod vas.
kurvo,je li te to fahro nagradio što si mu godinama pušila q. i poslije se družila sa njegovom ženom?!?!? smeće jedno,fuj,sandzaklijka u Parlamentu BiH!!!! fuj,fuj,fuj!!!!! a vas 51,popisam vam se u usta za ovo!!!!!
Dobre su ti bile sandzaklije kad su te jebavali svi redom
Ova drzava kad pomislis da vise nemoze potonuti dublje .. ona tone, tone ,tone ,tone...
Dobra koka...
stara ofucana kebara,eto kakva je kad je Fahro jebo,fuj
...što bi unas rekli, kad nisi nizašta, jesi za politike.
NEBI ME ZACUDILO DA I IZ ZENICKOG I FOCANSKOG ZATVORA POCNU DOVOZITI POSLANIKE U BLINDIRANIM MARICAMA
RUGLO OD DRŽAVE, ŠĆEPO SVAKA ČAST
Imunitet
Ma ovi se više i ne kriju. Mafija ocam!
E ovo samo ima u Bosni i Hercegovini.......lud ......zbunjen...........lud.....zbunjen..........znači u zakonodavna tijela ove države mogu ići i osumnjičeni......pa nije to posao u privatnoj firmi ........to je ljudi zakonodavni organ u državi...........sramota i nje nek bude da je nekome bez ikakve mrlje uzela pravo da bude na mjestu zastupnika. Ne kažem da će joj biti i krivnja dokazana, ali ovo nije u redu.